szerkezeti elem
 
Ne halogassa az egészségszámlái beküldését! (2022.11.04)

Az év végi hajrában rendszerint megnyúlik az elszámolásra beküldött számlák kifizetési ideje köszönhetően a számladömpingnek. Ne várjon decemberig, ha most beküldi a számláit, lényegesen gyorsabban juthat a pénzéhez.

Sokan az utolsó pillanatban kapnak észbe, és a hónapok óta az asztalfiókban szunnyadó számlákat egyszerre postázzák az ügyfélszolgálatunkra. Ennek köszönhető, hogy decemberben és januárban általában jelentősen megnő az ügyfélszolgálatunk terhelése, és ezzel párhuzamosan a számlák feldolgozási ideje. Ilyenkor előfordulhat, hogy a pénztártagnak hiába pihen a számláján a készpénzszámlák kifizetéséhez szükséges tőke, az utalásig akár 15 munkanap is eltelhet. Ezzel szemben, ha novemberben beküldi az év során felhalmozódott számláit, és meggyőződik arról, hogy a kifizetésükhöz szükséges összeg rendelkezésre áll az egészségpénztári számláján, lényegesen gyorsabb lesz a kifizetés ideje.

A számlákat elküldheti postán a 1022 Budapest, Bimbó út 18. címre vagy e-mailen az egyeniszamla@ujpiller.hu címre. Egyik esetben se feledkezzen meg a rendelkező nyilatkozatról. Amennyiben elektronikusan juttatja el hozzánk a számláit, ne felejtse el AVDH-val hitelesíteni a nyilatkozatot. A számlát elég csatolni a levélhez.

Ahhoz, hogy minden igényt a lehető leggyorsabban kielégíthessünk, az Önök segítségére is szükségünk van. Küldjék be számláikat most, és – amennyiben a szükséges fedezet rendelkezésre áll – a soron következő utalással azonnal hozzájuthatnak a pénzükhöz.

A szolgáltatási szabályzatunk értelmében a szolgáltatás díját a számla benyújtásától számított 15 munkanapon belül fizetjük ki. A számlák beküldési határideje a számla keletkezését követő év december 31. 2022-ben tehát a 2021-es és az idei számlákat tudjuk kifizetni, amennyiben az azokon szereplő tételek egészségpénztári megtakarításból elszámolhatók.

Ellenőrizze az Online ügyintézésben, hogy a számláján rendelkezésre áll-e a készpénzes vásárlások kifizetéséhez szükséges összeg. Ha nem, fizessen be online bankkártyával, amelyet azonnal jóváírunk az egészségpénztári egyenlegén.

Borítókép: www.unsplash.com/estee janssens

<< VISSZA