Blog
Segítséget várnak a munkavállalók az iskolakezdésben (2021.08.05)
A pandémia okozta gazdasági válság idején különösen felértékelődött a munkavállalók számára, hogy a béren kívüli juttatásaik is kézzelfogható segítséget jelentsenek a mindennapi kiadások fedezésében.
Elemzők: visszatérnek a bérversenyes idők (2021.08.05)
A második félévben visszatér a másfél évvel ezelőtti munkaerőhiányos és erőteljes bérnövekedéssel járó munkaerőpiaci környezet – ezt a következtetést vonták le a legfrissebb adatokból az MTI-nek nyilatkozó elemzők.
Zárt térben újra visszatérhet a maszkviselés (2021.08.05)
A szakértők szerint ugyan az emberek már nagyon szeretnék elhinni, hogy vége a járványnak, de a WHO és az amerikai járványügyi hatóság is egyetért abban, hogy zárt térben továbbra is célszerű maszkot viselni.
Mit nyújt a munkáltató az egészségpénztári juttatással? (2021.08.05)
A Heal Partners évértékeléséből kiderül, a magánegészségügy szereplői remekül átvészelték a koronavírust, az ellátások iránt nő a kereslet, a szolgáltatói koncentráció folytatódik és a szereplők egyre komplexebb kínálattal várják a pacienseket.
Fizetésemelés vagy juttatások? (2021.08.05)
A járvány úgy tűnik, nyomott hagy a kkv-k bérezési szándékán is. A fizetések várt 7%-os emelkedése mellett ismét egyre többen tervezik béren kívüli juttatásokkal értékelni az alkalmazottak munkáját – derül ki a K&H kkv bizalmi index felmérés legfrissebb eredményeiből.
2021 második fele az akvizíciók ideje lehet (2021.08.05)
Megjelent a Heal Partners tranzakciós jelentése, amely egy félévente frissülő riport az európai és közép-kelet-európai tranzakciós piac egyes szegmenseiről, így például az egészségügyről.
Korábbi blogbejegyzéseink