Új Pillér hírdetési fejléc - 20% adókedvezmény, hozammal növelt megtakarítás, 10% támofatás szűrővizsgálatra
szerkezeti elem
 
Blog
Új értelmet adunk a céges juttatásnak (2024.06.05)
A munkáltató üzleti érdeke, hogy támogassa munkavállalói egészségmegőrzését. Az új részletkifizetés szolgáltatás ezt teszi minden eddiginél hatékonyabbá.
A bér és a juttatások dominálnak a munkahelyválasztásnál (2024.06.05)
A magyar munkavállalók körében az európai átlaghoz képest is fontosabb a vonzó bérezés és a juttatási csomag, amikor munkahelyet választanak.
Rendszerfrissítés a Pénztárnál (2024.06.05)
Partnereink minél gyorsabb kiszolgálása érdekében a Pénztár informatikai rendszerét frissítjük. Az átállással kapcsolatban Önöknek nincs teendőjük.
Multi-Pay kártyával is fizethet egyes patikákban (2024.06.05)
A cafeteriéval kapcsolatos munkáltatói döntésben fontos szerepe van a juttatással ténylegesen elérhető szolgáltatások körének és a földrajzi hozzáférhetőségnek. A Multi-Pay kártyával költhető dolgozónként évi 80 ezer forintra emelt csekély értékű ajándék tökéletes választás lehet.
Ennél a pályázatnál a pénztári juttatás is számít! (2024.06.05)
Július 1-ig lehet pályázni családbarát munkahelyek kialakítására. A pályázatot a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkársága hirdette meg.
Minden esetben a Pénztár nevére állítsa ki a számlát! (2024.05.06)
Felhívjuk a figyelmét, hogy Pénztárunk csak a Pénztár nevére kiállított számlát fogadja be függetlenül attól, hogy termékvásárlásról vagy egészségügyi szolgáltatás igénybevételéről szól.
Korábbi blogbejegyzéseink