Blog
„A rendszer része lett a távkonzultáció” (2021.04.05)
Nick Meadows, a londoni PwC Strategy üzletágának igazgatója adott interjút a Portfolio-nak. A lap a világjárvány egészségügyi rendszerekre és kiadásokra gyakorolt hatásairól, valamint a telemedicina jövőjéről kérdezte a szakembert.
A pandémia alatt nőtt a vitaminfogyasztás (2021.04.05)
A járvány kitörése óta egyre többen fogyasztanak rendszeresen vitaminokat, a leggyakrabban a C- és D-vitamint – többek között ez derült ki a Nagy Egészségfelmérésből.
Stratégiai fontosságú lett a munkavállalók egészsége (2021.04.05)
A munkavállalók egészségi állapota és közérzete a cég sikerének kulcsa lett a PwC legfrissebb Magyarországi Vezérigazgatói Felmérése szerint. A Covid-19 miatti megtorpanás után visszapattanást várnak a vezetők, mivel a járvány vége belátható közelségbe került.
Munkáltatói ajándék: az egészségpénztár is szóba jöhet (2021.04.05)
Pénztárunknál arra is van lehetőség, hogy a munkáltató magánegészségügyi intézményben költhető, éves bérletet ajándékozzon a munkavállalójának vagy magán egészségbiztosítást kössön számára 35,99%-os adózással.
Karriertervezés pandémia idején (2021.04.05)
Vajon hogyan élik meg a járványhelyzet karrierjükre gyakorolt hatását az egyes korosztályok tagjai? Erre volt kíváncsi a Patika-csoport szolgáltatásalapú egészségbiztosítást nyújtó partnere, az Allianz Hungária Zrt.
Lesújtóan hat a járvány a munkavállalókra. Dobja fel a hangulatot egészségcélú juttatással! (2021.04.05)
Bizonytalanság, pandémiás fáradtság, kiégés – valamelyiket szinte minden magyar saját bőrén is tapasztalhatta. Ez a cégekre nézve is új kihívás.
Korábbi blogbejegyzéseink