szerkezeti elem
 
Blog
Hatalmas segítség lehet a munkáltatói tagdíj-hozzájárulás (2023.09.06)
A Magyar Nemzeti Bank közleménye szerint 2023. második negyedévében jelentősen növekedtek a háztartások hitelintézetektől felvett fogyasztási hitelei és nőtt az elmúlt évben a lakossági folyószámlahitel-állomány is.
Már folyik az egyezkedés a jövő évi minimálbérről (2023.09.06)
Az rtl.hu értesülése szerint a munkavállalói szakszervezeteket tömörítő Liga 15, a munkáltatók 10%-os minimálbér-emelést tartanak elfogadhatónak. A bértárgyalások szeptember elején folytatódhatnak.
A saját igényeik és preferenciáik vezérlik a munkavállalókat (2023.09.06)
Szakértők szerint a modern munkaerőpiacon a dolgozók kompetenciái sokkal fontosabbá váltak, mint a vállalat presztízse, ezért csökkent a munkahelyek iránti lojalitás is.
10%-kal nőttek a munkáltatói befizetések (2023.09.06)
Dübörögnek idén az egészségpénztárak. A pénztártagok és a munkáltatók is egyre több pénzt fizetnek ide, derül ki az MNB félévi szektorjelentéséből.
A felelős munkáltató az étkezésre is figyel (2023.09.06)
A munkavégzés szempontjából sem mindegy, hogyan tölti az ebédidőt a munkavállaló. Az egészséges ebéd után nem jön a „kajakóma”, viszont nő a munkavégzés hatékonysága.
Hozza versenybe munkavállalóit az iskolakezdési hajrában! (2023.08.04)
Augusztusban a munkavállalók többségét már az iskolakezdés foglalkoztatja. A jelentős anyagi terhet jelentő időszakban is jól jön a munkáltatói szerepvállalás! Az egészségpénztári megtakarítással jobban jár bárki, függetlenül attól, hogy kicsi vagy nagy a gyereke.
Korábbi blogbejegyzéseink