szerkezeti elem
 
Mibe kerül az Új Pillér tagság?
  • Újpilléres kártya csak 4 ezer forintért!

Belépéskor minden pénztártag újpilléres patikakártyát kap, amivel fizetni tud  szolgáltatóknál.  A kártya négy évig érvényes, a lejáratkor – ahogyan azt a bankkártyájánál megszokhatta – automatikusan cseréljük. A kártyacsere költségét – 2 500 forintot – levonjuk az egyenlegéből.

  • Gondoskodás szeretteinkről:társkártya csak 2 500 forintért!

A társkártya a főkártya teljes egyenlegét elérhetővé teszi a társkártya tulajdonos számára, így a társkártya tulajdonos szabadon vásárolhat, mint bármelyik főkártya tulajdonos. Társkártyát igényelhet a pénztártag a belépési nyilatkozaton, online vagy a társkártya-igénylő lapon a megjelölt közeli hozzátartozónak (házastársnak, gyermekeknek, szülőknek, nagyszülőknek, élettársnak, stb.). A társkártya nagy előnye, hogy a családtagok egymástól függetlenül, különböző helyszíneken akár egyazon időben is használhatják kártyájukat.A négyévenkénti kártyacsere itt is 2 500 forint.

  • A tagdíjbefizetéseket a pénztári alapok között az alábbiak szerint osztjuk fel:

Az Új Pillér a szektor legjobb költség-ajánlata, hiszen évi 500 ezer forint befizetésig 4,5% levonás, a felett nincs levonás. Az Új Pillérnél bizonyítottan a legkisebb működési költséggel tudja használni kártyáját.

0-500 ezer Ft-ig levonás: 4,5% a kártyáról költhető 95,5%
500 ezer Ft feletti rész levonás: 0% a kártyáról költhető 100%