Nőnek az önkéntes nyugdíjpénztári és egészségpénztári befizetések
A Pénztárszövetség által képviselt önkéntes nyugdíjpénztárakhoz 109,9 milliárd forintnyi befizetés érkezett tavaly, 3,68%-kal több az előző évinél, az egészségpénztári befizetések meghaladták a 44,4 milliárd forintot, 4,74%-kal nőttek 2019-hez képest - közölte a Pénztárszövetség elnöke.
A fiatalokat is érintik a szív- és érrendszeri betegségek
Magyarországon a szív- és érrendszeri betegségek számítanak vezető haláloknak. A közvélekedéssel ellentétben ez már nemcsak az idősek betegsége, hanem évről évre egyre több fiatal felnőtt is érintett. A szűrővizsgálat számukra is életmentő lehet.
Az antitest-szűrés a sláger
A COVID-19 hatására jelentősen megnövekedett az igény a magánlaboratóriumi szolgáltatások iránt. Míg tavasszal a PCR-vizsgálatok voltak a legkeresettebbek, ma már a koronavírus elleni antitestvizsgálatok foglalják le a kapacitások nagy részét.
A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét!
Hamarosan megváltozik a gyógyszerreklámok végén jól ismert szöveg.
Életmódtanácsok: sportra fel!
Sportolni egészséges. Ez a kijelentés már-már közhelyesen hangzik, viszont azt kevesen tudják, hogy valójában miért is egészséges a rendszeres testmozgás. Az, hogy hozzájárul az egészséges testsúly eléréséhez, csak egy a számos jótékony hatása közül.
Csökkentsük a kontaktusokat!
Arra kérjük ügyfeleinket, hogy a koronavírus-járvány terjedésének lassítása, valamint a maguk és a pénztári dolgozók egészsége érdekében kerüljék a személyes ügyintézést.
Még több aktuális információért iratkozzon fel havi hírlevelünkre!
Kövessen minket a Facebookon!