Új Pillér hírdetési fejléc - 20% adókedvezmény, hozammal növelt megtakarítás, 10% támofatás szűrővizsgálatra
szerkezeti elem
 
Információ leendő szolgáltatóinknak

Az Új Pillér Egészségpénztár szakmai hátterét a Patikapénztár biztosítja azzal a szándékkal, hogy az Új Pillér Egészségpénztár által nyújtott szolgáltatások mintegy prémium-termékként egészítsék ki a patikakártya előnyeit. Az önkéntes piaci átlagnál magasabb havi befizetésekre (minimálisan 10 ezer Ft) jutó működési költség az önkéntes pénztári (mind nyugdíj, mind egészség) költségek átlagánál kevesebb.

Szolgáltatási palettánkat a jogszabályi keretek kitöltésével, tagjaink igényeinek megfelelően szervezzük, így jelenleg az alábbi területeken vagyunk jelen: patika, optika, gyógyászati segédeszköz, orvosi ellátás, sporteszköz, vagyis minden, amit az OEP nem, vagy részben finanszíroz.

 

Az újpilléres egészségkártya legfontosabb előnye, hogy a család egészségügyi kiadásait egyszerűen, kényelmesen, árkedvezménnyel finanszírozza.

Pénztártagjaink családtagjaik részére is válthatnak újpilléres egészségkártyát, amely – a banki társkártyákkal azonos módon ugyanahhoz a számlához kapcsolódik, így az egész család egészségügyi kiadásait lehet finanszírozni.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük jelentkezzen online vagy juttassa el hozzánk kitöltve a nyomtatható "Jelentkezési lapot". Legkésőbb 10 napon belül jelentkezünk a szükséges szerződésekkel, tudnivalókkal és információkkal, így arra lehet számítani, hogy a teljes csatlakozás, beleértve a banki terminál újpillér kártya elfogadásának a telepítő által történő beállítását is, körülbelül 1 hónapot vesz igénybe.

Őszintén bízunk abban, hogy Ön is - könnyítve a betegek terheit, egyben megőrizve mindannyiunk egészségét - csatlakozik az Új Pillér Egészségpénztárhoz, a szolgáltatók szövetségéhez.

Online jelentkezés

Nyomtatható jelentkezési lap