Online belépés pontról pontra

Legyen a pénztár tagja néhány kattintással, és nyerjen vissza 20%-ot már a következő egészségcélú kiadásából! Éves szinten akár 150 ezer forintot is visszakaphat a NAV-tól a pénztári tagsággal járó adókedvezményeknek köszönhetően.

1. Töltse ki az alábbi belépési nyilatkozatot.

2. A hibátlanul kitöltött nyilatkozat alapján a rendszer generál egy pdf dokumentumot. Ezt mentse el, nyomtassa ki, és aláírva juttassa el pénztárunkhoz (Levelezési cím: 1535 Budapest Pf. 861. Székhely: 1022 Budapest, Bimbó út 18.).

3. Ezután nem kell mást tennie, mint az oldalunkon bankkártyájával befizetni az első havi minimális tagdíjat (10 000 Ft) – vagy azt az összeget, amit költeni szeretne – és az egyszeri hozzájárulás összegét (4000 Ft). A minimális befizetés összesen 14 000 Ft, amelyet ITT tud azonnal feltölteni a számlájára a tagkódja vagy az adóazonosító jele megadásával. Ne feledje, mindenegyes befizetett forintra jár a 20% szja-visszatérítés.

4. Bankkártyás befizetését követően máris élvezheti az egészségpénztári szolgáltatások előnyeit. Amíg az újpilléres patikakártyája elkészül, kérjen számlát az igénybevett szolgáltatásokról. Befizetését követően, két héten belül postázzuk a patikakártyáját.

Kattintson és váljon jogosulttá a 20%-os szja-visszatérítésre!

A belépési nyilatkozat kitöltését követően máris kihasználhatja az egészségpénztári szolgáltatások után járó szja-kedvezményeket: 20% a befizetések után, 10% a prevenciós célú költések után, 10% a 24 hónapra lekötött megtakarítás után.

A pénztár működési költségéről itt tájékozódhat.

Alapszabályunk

Adatkezelési tájékoztatónk