Blog
Ezek az adatok életet menthetnek (2019.11.17.)
„Az egészségügyi adatok megosztása a közösséggel éppen olyan fontos, mint a véradás vagy a szervadományozás, mert ugyanúgy életet menthet” – mondta Szócska Miklós korábbi egészségügyi államtitkár, a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központjának igazgatója egy berlini rendezvényen.
Az e-cigaretta károsítja az érrendszert, az agyat és a tüdőt (2019.11.14.)
Az e-cigaretta annyira veszélyes és annyira hozzá lehet szokni, hogy fontolóra kell venni betiltását – hangsúlyozta Thomas Münzel professzor, a németországi Mainzi Egyetem Orvostudomány Központjának kutatója.
Akció: itt vannak a kedvezmény részletei! (2019.11.01)
Aki novemberben nagyobb összeget tesz félre egészségére, duplán örülhet. Egyrészt a befizetett forintok jelentős hányada után a pénztár elengedi a működési költséget, másrészt alig néhány hónap múlva az államtól is megérkezhet az összeg 20%-a.
Munkáltatók figyelmébe: 38,35% adózású juttatással munkaórát nyerhet (2019.10.16.)
A munkaerő mennyiségére és minőségére vonatkozó számítások azt mutatják, hogy a magyar lakosság nem megfelelő egészségi állapota jelentős hatékonysági, termelékenységi és növekedési tartalékokat jelent a gazdaság számára.
Készüljön velünk a jubileumi akcióra! (2019.10.07.)
Mint minden évben, idén novemberben is csak a befizetés első 30 ezer forintjából vonunk működési költséget, minden további forintot jóváírunk a pénztártag számláján. Az akcióban való részvétel feltétele a tagdíjfizetés, ezért ha elmaradása van, megéri októberben pótolni.
Hogyan vészeljük át az őszi allergiát? (2019.10.01)
Orvos szakértői partnerünk összegyűjtött néhány tanácsot, amelyeket betartva könnyebben túljuthatunk az őszi allergiaszezonon. Arra is adunk javaslatot, hogy milyen vizsgálattal lehet beazonosítani, melyik allergénre érzékeny a szervezetünk.
Korábbi blogbejegyzéseink