Új Pillér hírdetési fejléc - 20% adókedvezmény, hozammal növelt megtakarítás, 10% támofatás szűrővizsgálatra
szerkezeti elem
 
Magánszemélyeknek

A független Patika-csoport prémium egészségpénztára, az Új Pillér a szektor legjobb működési költséggel rendelkező ajánlata mindazoknak, akik havonta legalább 10 ezer forintot költenek az egészségükre.

Az újpilléres patikakártyával biztosított a család jelenbeli egészségügyi kiadásainak egyszerű, kényelmes, és árkedvezményt garantáló finanszírozása, de a pénztárba történő befizetés kitűnő – kamatadó-mentes és értékmegőrző - befektetés az előre nem látható, magasabb összegű jövőbeni kiadásokra is.

Gazdagodjon évente akár 150 ezer forinttal!

Töltse fel egyénileg is az újpilléres patikakártyát! Megéri, mert minden egyes befizetett forint után 20% állami adótámogatás jár, ami közvetlenül az újpillér patikakártya egyenlegét gyarapítja!

Az újpilléres patikakártya felöltésének anyagi haszna

Az egyéni befizetés összege Állami adótámogatás (SZJA) összege
50 000 Ft 10 000 Ft
100 000 Ft 20 000 Ft
150 000 Ft 30 000 Ft
200 000 Ft 40 000 Ft
750 000 Ft 150 000 Ft

Ezen felül a 150 000 forintos teljes keret kitöltése tovább optimalizálható a 20%-ot érő munkáltatói adománnyal, vagy a 10%-os prevenciós szolgáltatással és a 10%-os lekötéssel.

A részletekért használja az egyenleglekérdezésnél található személyre szabott SZJA-kalkulátort!


Egészségügyi szolgáltatások
Közel 10 ezer magán egészségügyi szolgáltatónk gondoskodik az Új Pillér tagjainak egészségéről. Legkedveltebb szolgáltatásaink a gyógyszer, a szemüveg, a kontaktlencse, a különböző gyógyászati segédeszközök, a magán orvosi rendelés és gyógyterápiás kezelések.

A magasan képzett szolgáltatói háttér már a vásárlás pillanatában információval szolgál arról, hogy a pénztártag által kiválasztott termék vagy szolgáltatás adókötelesnek vagy adómentesnek minősül. Ezen felül szolgáltatóink egyéb kedvezményes vásárlási lehetőségeket biztosítanak.

 

Magyarország térképe

 

SZJA-kedvezmény
A pénztártag 2017-ben maximum 150 000 Ft adókedvezményre jogosult, melynek visszaigényléséről rendelkezhet az adóbevallásban oly módon, hogy az összeg közvetlenül a patikakártyára kérhető jóváírásra.
A 150 000 Ft adókedvezmény tartalmazza az egyéni befizetés után járó 20%-os adókedvezményt, a 24 hónapos lekötés után járó 10%-os adókedvezményt, a prevenciós céllal igénybevett pénztári szolgáltatás után járó 10%-os adókedvezményt, valamint a pénztártag javára teljesített munkáltatói adomány után járó 20%-os adókedvezményt.

Ingyenes szűrés az egész családnak: Prevenciós Alap
Országszerte 250 gyógyszertárban minden pénztártagunk számára ingyenes állapotfelmérő szűrővizsgálatokat biztosítunk, a gyógyszertárak listája itt megtalálható.