Új Pillér hírdetési fejléc - 20% adókedvezmény, hozammal növelt megtakarítás, 10% támofatás szűrővizsgálatra
szerkezeti elem
 
Ajánlott szolgáltatóink

A pénztártagok által ajánlott szolgáltatóink

Többször fordultak tagjaink azzal a kéréssel ügyfélszolgálatunkhoz, hogy ajánljunk nekik sportboltot, fitness termet, fogorvost, gyógyüdülő helyet, gyógyfürdőt, optikát, vagy más egyéb szolgáltatót.

Pénztárunk filozófiája szerint az tud igazán ajánlani, aki már igénybe vette a szolgáltatást, így létrehoztuk ezt az oldalt, ahol lehetőség nyílik a szolgáltatók ajánlására, illetve az ajánlott szolgáltatók keresésére.

Amennyiben Ön meg volt elégedve egy igénybevett szolgáltatással, s azt szívesen ajánlaná más pénztártagnak is, itt megteheti. Ahhoz, persze, hogy az ajánlás hiteles legyen, az ajánló pénztártagnak minden esetben azonosítania kell magát, azaz meg kell adnia a patikakártyája 16 jegyű számát, s a születési évszámát.

A szolgáltató kiválasztása adatbázisból történik, így elég, ha annak tevékenységére és a nevére emlékszik.

Az értékelési szempontok minden szolgáltatónál adottak. Önnek a megadott lehetőségek közül kell választania. Az ajánlott szolgáltatóknál az értékelés átlag alapján történik.

Kérjük, amennyiben meg volt elégedve egy patikapénztári szolgáltatóval, ajánlja ezen az oldalon, hogy ezzel segítséget nyújtson a többi szolgáltatót kereső bizonytalan pénztártag számára.Ajánlás           Keresés az ajánlott szolgáltatók között