Augusztusi akciók a Pénztárboltban (2022.08.04)

Tagjaink egyre többet vásárolnak a közelmúltban indult webshopunkban. Ezúttal az internetes áruház augusztusi kiemelt kínálatában tallóztunk.

Utazáshoz, sportoláshoz, sportolás utáni regenerálódáshoz ajánljuk az alábbi Új Pillér kártyával megvásárolható termékeket. Ha nincs elegendő egyenleg a számláján, bankkártyával töltse fel, és máris kihasználhatja a 20%-os adó-visszatérítést.

Naturtex Memory BIOME kezelt nyakpárna

A BI-OME® egy új, bioalapú technológia, amely garantálja az optimális frissességet és higiéniát mindenféle textília számára. 100%-ban természetes és környezetbarát, nem vált ki semmilyen bőrirritációt. A párna alvás közben alátámasztja a nyakcsigolyákat és egyenesen tartja a gerincet, így csökkenti a nyaki izomfájdalmat, gyorsítja az izomregenerálódást. Hosszú utazások során maximális kényelmet biztosít a nyaknak.

DermaDry Total (túlzott izzadás) kezelő készülék

DermaDry Total hiperhidrózis kezelő készülék gyógyszer és tűszúrásmentes megoldást jelent azok számára, akik kóros kéz-, láb- vagy hónaljizzadástól szenvednek. Klinikailag bizonyított eredmények! A vizsgálatok kimutatták, hogy a hiperhidrosis kezelésének sikeressége 93% és 100% közötti!

Beurer EM 80 digitális TENS/EMS izomstimulátor

Javasolt hátfájdalmak, ágyéktáji és nyakcsigolya panaszok, ízületi- idegfájdalmak, menstruációs panaszok kezelésére. Sport és rehabilitációs célokra, izomtréning az állóképesség növelése érdekében, izmok vagy izomcsoportok erősítésének kiegészítéseként, elmerevedett izmok ellazítására, izomregeneráció gyorsítására.

SaltDome sóterápiás készülék

A SaltDome sóterápiás készülék sóoldatból állít elő kis mennyiségű sópermetet, de nem befolyásolja a szoba páratartalmát. A készülék előnye, hogy nincs drága sóbetétje, bármely adalékmentes kősóval használható, így működtetése olcsó. Ajánlott légúti betegségek, allergiás tünetek enyhítésére, kezelésére.

Borítókép: gpointstudio/freepik.com

<< VISSZA