Mondja el véleményét!

Ezen oldalunkon minden hónapban felteszünk egy-egy kérdést, amelyre a megadott válaszlehetőségekre kattintva lehet válaszolni.

Ezt kérdezzük februárban pénztártagjainktól: Ezek a hónapok az szja-bevallás elkészítéséről és az igénybe vehető adókedvezmények számolásáról szólnak.

Milyen lehetőségeket aknáz ki, hogy minél jobban kihasználja az szja-jóváírás keretösszegét? 

Eddig soha nem tudtam kihasználni az szja-visszatérítést, de a 100 ezer forintos készpénzcafeteria ebben változást hoz. Ezzel fogom növelni egyéni befizetéseimet.

Kizárólag az egyéni befizetéseim után veszem igénybe a 20%-os adójóváírást.

Minden évben október körül az egészségpénztári kalkulátor segítségével ellenőrzöm, hogy milyen összegű visszatérítésre számíthatok. Ha már nincs keretem befizetni, lekötéssel optimalizálom a visszatérítés várható összegét.

  ELKÜLD  

Ezt kérdezzük februárban munkáltatóinktól: 2016 legégetőbb kérdése a munkaerő-hiány kicsúcsosodása volt, ami oda vezetett, hogy ma a vállalatok – ágazattól és földrajzi elhelyezkedéstől függetlenül – nem találnak foglalkoztatható munkaerő.

Az Önök cége hogyan védekezik a munkaerőhiány ellen?

Minket nem érint ez a kérdés, kellő számú és minőségű munkavállalónk van és a fluktuáció sem nehezíti a vállalat működését.

Csak magasabb bérekkel tudjuk magunkhoz vonzani és megtartani a tehetséges dolgozókat.

Különböző, a munkavállalók igényeire szabott juttatási csomagokkal ismerjük el a teljesítményt. Ez úgy tűnik, a lojalitás növelésének hatékony eszköze.

  ELKÜLD  

<< Vissza a nyitó oldalra