Idén még tovább nőttek a tagi befizetések

Az év első 11 hónapjában közel 13%-kal került több pénz a patika- és újpilléres egészségkártyákra, amit tagjaink szolgáltatói partnereinknél tudnak elkölteni. A megnövekedett befizetés több szempontból jó hír: erősödik az öngondoskodási hajlandóság és a pénztáron keresztül költött forintok hozzájárulnak az egészséggazdaság fehéredéséhez.

 

Hálapénzmentes
egészségügy a cél

„Nem látványpékséget szeretnék működtetni. Tisztességet, betegbarát, hálapénzmentes egészségügyet szeretnénk” – fogalmazott Kincses Gyula,
a MOK új elnöke.

Újabb szolgáltatónk csatlakozott a Primus Egyesülethez

Idén az Istenhegyi Géndiagnosztikai az ötödik privátszolgáltató, amely az érdekképviseleti ernyőszervezet tagjává vált.

Az adatbiztonságért aggódnak a szolgáltatók

2020. január 1-ig a nem közfinanszírozott szolgáltatást nyújtó egészségügyi szolgáltatóknak is csatlakozniuk kell az EESZT-hez.

Ingyenes szűrővizsgálattal ünnepelt a Patikapénztár

20 év, 65 milliárd forint szolgáltatás, 13 millió tranzakció, 263 891 pénztártag, 6 469 munkáltató, 70 milliárd forint befizetés, 511 381 darab legyártott patikakártya. Tagjaink és partnereink folyamatos gyarapodása – adószabályoktól és regnáló politikai iránytól függetlenül – egyaránt bizonyította, hogy az önkéntes pénztárak fontosak.

Gluténmentes és finom! Karácsonyi mézeskalács az egész családnak

A Patika-csoport csapata ezzel a glutén- és tejmentes mézeskalács-recepttel kíván minden szolgáltató partnerének békés karácsonyi ünnepeket és testi-lelki egészségben gazdag, boldog új évet.

Amennyiben érdekesnek találta hírlevelünket, ajánlja ismerőseinek | Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu
Copyright ® Patika-csoport  |   2019   |   Minden jog fenntartva.