Jön a célzott biztosítás!

Januártól szolgáltatásalapú egészségbiztosítást is adhatnak munkáltató partnereink munkatársaiknak patikás és újpilléres célzott egészségpénztári támogatással. A 38,35%-kal adózó juttatás akár a cafeteriarendszerbe is beilleszthető.

 

A munkavállalók bíznak a pénztárban

Az egészségpénztárakba vetett bizalmat jól mutatja, hogy a tagok a tavalyi év azonos időszakához képest 17 százalékkal növelték egyéni befizetéseiket – derül ki a Pénztárszövetség (ÖPOSZ) közleményéből. A munkáltatói befizetések viszont mind a nyugdíj-, mind az egészségpénztáraknál csökkentek. Márpedig a munkaadóknak kiemelt szerepük van az emberek megtakarításra történő ösztönzésében.

Év végi juttatások nem csak egészségre

Év végén sok cég extrapénzzel is szeretne köszönetet mondani munkavállalóinak az egész éves együttműködésükért. Sem a munkáltatónak sem a dolgozónak nem mindegy, hogy végül az adott keretből mennyi pénznek örülhetnek a kollégák. Három lehetőséget mutatunk.

Nagy a szakadék a legjobb és az átlagos munkahely között

Tovább csökkent a dolgozói elkötelezettség Magyarországon, miközben a Legjobb Munkahelyek egyre jobban kiemelkednek az átlagból – derül ki a Kincentric Legjobb Munkahelyek Program felmérésének adataiból.

Szűrőprogrammal ünnepelt a Patikapénztár

November 17-én volt a Patika Egészségpénztár alapításának 20 éves évfordulója. Ebből az alkalomból ingyenes szűrést szerveztünk tagjainknak Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja keretében, amelynek egyik főtámogatója volt idén a Patikapénztár.

Karácsonyi csapatépítés: közös mézeskalács-sütés

A Patika-csoport csapata ezzel a glutén- és tejmentes mézeskalács-recepttel kíván minden munkáltató partnerének és munkatársaiknak boldog, békés karácsonyi ünnepeket és testi-lelki egészségben gazdag új évet.

Ha érdekesnek találta hírlevelünket, küldje tovább ismerőseinek | Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
  patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu  
Copyright ® Patika-csoport  |   2019   |   Minden jog fenntartva.