Idén is hoztuk a tavalyi szupereredményt!

Novemberben sikerült megismételnünk, sőt túlszárnyalnunk a 2018-as rekordunkat: az akciós hónapban befolyó befizetés újfent megközelítette az 1,3 milliárd forintot. Ezzel a tagi hozzájárulások aránya tartósan 60% fölé került a Patika-csoport bevételében.
 

Ne hagyja veszni az adót, ha vissza is kaphatja!

A december 31-ig beérkező egyéni egészségforintok és munkáltatói tagdíj-kiegészítés 20%-át a NAV visszautalja. Az e-SZJA rendszer használatával az adóforintok visszaigénylése is csak egy kattintás.

A hideg ellenére velünk ünnepeltek tagjaink

A Patikapénztár alapításának 20 éves évfordulója alkalmából egészségügyi szűrővizsgálatra, közös játékra és palacsintázásra hívtuk tagjainkat.

Hálapénzmentes egészségügy a cél

„Nem látványpékséget szeretnék működtetni. Tisztességet, betegbarát, hálapénzmentes egészségügyet szeretnénk” – fogalmazott Kincses Gyula, a MOK új elnöke.

A gyógyszerek és a gyógyszerészet lesz a Semmelweis Egészségnapok témája

Bármilyen gyógyszerszedéssel kapcsolatos témában tehetnek fel kérdéseket a látogatók a Semmelweis Egyetem ingyenes rendezvénysorozatának következő, decemberi programján.

Íz-Lik recept: gluténmentes mézeskalács

A Patika-csoport csapata ezzel a glutén- és tejmentes mézeskalács-recepttel kíván minden pénztártag és nem pénztártag olvasójának boldog, békés karácsonyi ünnepeket és testi-lelki egészségben gazdag új évet.

Ha érdekesnek találta hírlevelünket, küldje tovább ismerőseinek | Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu

Copyright ® Patika-csoport  |   2019   |   Minden jog fenntartva.