Duplarekord novemberben

Minden várakozásunkat felülmúlta a novemberi egyéni befizetések mértéke: összesen több mint 1,3 milliárd forint érkezett be tagjaink számlájára. Most már biztosan kijelenthetjük, hogy az üzleti tervünkben szereplő 60%-os egyéni befizetési arányt teljesítette a Patika-csoport.
 

Most ajándékpénzzel növelheti egészségforintjait

Évről évre nő az egyéni befizetések, és így a várható szja-visszatérítés összege is, ennek ellenére még mindig sokan hagynak az államnál adóforintokat. Az adó-visszatérítést maximálisan kihasználók 150 ezer forintot spórolhatnak.

Mit jelent a kötelező tagdíj?

Az elnevezés ellenére a kötelező havi tagdíj nem költség, hanem a tag egyéni számláján jóváírt, a költhető megtakarítást gyarapító hozzájárulás. A pénztárak általában minimumösszeget határoznak meg, a tagok egyéni döntéseik alapján az előírtnál többet is fizethetnek.

Dübörög a bankkártyás befizetés

November végén átlépte az egymilliárd forintot az online bankkártyás befizetés értéke. A tavaly márciusban indított fizetési csatornán érkezik ma már csoportszinten az egyéni befizetések közel 35%-a.

Karácsonyi ajándékötlet: egészségpénztárra elszámolható gyógymatrac

Karácsony közeledtével megindul a gondolkozás, kit milyen ajándékkal lepjünk meg a családban. A nyugodt alvást szolgáló gyógymatrac nemcsak az idősebb korosztálynak okozhat örömet, hanem a fiatalok körében is sikeres lehet.

Önön is múlik, hogy hatásosak maradnak-e az antibiotikumok

Az antibiotikumok bevezetése után mindössze 70 évvel előfordulhat, hogy a jövőben számos bakteriális fertőzés ellen nem lesz hatásos gyógyszer. Az Európai Bizottság felmérése szerint bár látszik a pozitív elmozdulás, még mindig sokszor szedünk be feleslegesen antibiotikumot.

Mézeskalács karácsonyra egészségesen

Nincs karácsony mézeskalács nélkül. Szerencsére nem kell lemondani erről a finomságról akkor sem, ha kerülni szeretnénk a cukrot és fehér lisztet. Kicsit utánajártunk, és több „mentes” receptet is találtunk.

Ha érdekesnek találta hírlevelünket, küldje tovább ismerőseinek | Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu

Copyright ® Patika-csoport  |   2018   |   Minden jog fenntartva.