Egészségpénztár 2.0: a célzott szolgáltató

Nem vész el, csak átalakul – mondja az energiáról az energiamegmaradás törvénye. Valami ilyesmi lesz jövőre a pénztárakkal is: a munkáltatók tagdíj-kiegészítés helyett célzott szolgáltatásokkal és adománnyal támogathatják munkavállalóik öngondoskodását.

 

Egyre több egészségügyi adat lesz a felhőben

Szeptemberben megkezdődött az egészségügyi magánszolgáltatók kötelező csatlakozása az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Térhez, vagyis az EESZT-hez – közölte az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK).

Nekem Szól! Egészségértés
Díj 2018

Pályázatot hirdetett az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete (AIPM), hogy megismertesse a közvéleménnyel a legjobb egészségértést fejlesztő programokat. Október 14-ig nevezhetnek azok, akik sokat tesznek azért, hogy az egyének jó döntéseket hozzanak a saját egészségükkel kapcsolatosan.

„Ösztönözzék a pénztárak a magánegészségügyi költéseket!”

„Jelentős társadalmi haszna lenne, ha a pénztárak a prevencióban is hangsúlyosabb szerepet vállalnának” – mondta Windisch László az MNB alelnöke az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének (ÖPOSZ) konferenciáján.

Az egészséges étrend jót tesz a Földnek

Ha az emberek áttérnek a több gyümölcsöt és zöldséget tartalmazó egészséges étrendre, akár 55%-kal is csökkenhet a vízlábnyom egy új európai tanulmány szerint.

Mi is sétáltunk a Lánchídon

A Patika-csoport célja az öngondoskodás, az egészséges életmód, a prevenciós vizsgálatok népszerűsítése. Idén mi is támogattuk a Hídsétát, hogy felhívjuk a társadalom figyelmét a szűrővizsgálatok fontosságára.

Amennyiben érdekesnek találta hírlevelünket, ajánlja ismerőseinek | Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu
Copyright ® Patika-csoport  |   2018   |   Minden jog fenntartva.