Többet ad, aki novemberben ad

November 1. és 30. között a munkáltatói tagdíj-hozzájárulásból lényegesen több költhető forint kerül a tagok számlájára. Az összeggel hozzásegíthetjük a munkavállalóinkat az egészségük fenntartásához, helyreállításához és csökkenthetjük a családok bizonyos élethelyzetekben keletkező anyagi nehézségeit is.

 

Bért vagy juttatást?

A béren kívüli juttatások és az egyes meghatározott juttatások biztosítása minden esetben alacsonyabb ráfordítással jár a munkáltatók számára, mintha ugyanazt a nettó összeget bér formájában biztosítanák dolgozóiknak. A megállapítás igaz 2018-ban és igaz lesz 2019-ben is.

Célkeresztben a juttatási rendszer

A hozzánk érkező munkáltatói kérdésekből érezhető, hogy nagy az új adószabályok kapcsán bizonytalanság. Kérjük, töltse ki kérdőívünket, hogy minél célzottabban tudjunk segíteni!

Kedvezőbb lett a Patikapénztár költsége

A független Patikapénztár az elmúlt években sok területen fejlesztett, aminek köszönhetően javult a kassza működési hatékonysága. Mivel a pénztár vagyona a tagoké, az elért megtakarításból is szeretnénk, ha részesednének.

A célzottal célba ér

A célzott szolgáltatás az egyedüli olyan juttatás jövőre, amelynek nincs felső korlátja. Speciális szerződésre van szükség hozzá, amely meghatározza, hogy adott pénztárból milyen összeg terhére milyen szolgáltatásokat vehetnek igénybe a pénztártag munkavállalók.

Mutassa meg, hogy jó a cégénél dolgozni!

A Patika-csoport fontos kezdeményezésnek tartja a Szerethető Munkahelyek Díjat, hiszen az egészségpénztár célja is az, hogy minél több családbarát, gondoskodó munkáltató legyen Magyarországon.

Gazdasági érdek az egészséges munkavállaló

Magyarországon kétszer annyi munkanap marad ki betegség miatt, mint Ausztriában, az egészségben leélt életszakasz pedig nemcsak a nyugati államok, hanem Csehország vagy Lengyelország átlagához képest is rövidebb.

Ha érdekesnek találta hírlevelünket, küldje tovább ismerőseinek | Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
  patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu  
Copyright ® Patika-csoport  |   2018   |   Minden jog fenntartva.