Befizetési akció új feltételekkel

Hamarosan indul a befizetési akció! 2018. november 1. és 30. között az év más hónapjaihoz képest lényegesen kedvezőbb feltételekkel fizethet be az egészségszámlájára. Az akcióban résztvevő pénztártagok akár több mint 30 ezer forintot is spórolhatnak.
 

2019-ben kérje munkáltató- jától az egészségpénztári hozzájárulást!

Jövőre annak is érdemes a munkáltatói egészségpénztári juttatást választania, aki idén más cafeteriaelemeket kért. 2019-ben a bérnél kedvezőbb adózással már csak egészségpénztári célzott szolgáltatással kaphatunk például iskolakezdési támogatást vagy lakáshitel törlesztést.

Jövőre még kedvezőbb lesz a patikás tagság

Jövőre ha az év során több mint 150 ezer forintot fizet be, a 150 ezer feletti összeg 95%-a a számláját gyarapítja. Ezzel a Patikapénztár bekerült a legkedvezőbb árú kasszák élmezőnyébe, különösen, ha figyelembe vesszük a novemberi akciót.

Minél korábban elküldi, annál gyorsabban költheti

Kérjük tagjainkat, hogy az év során keletkezett készpénzfizetési számláikat a gyors kifizetés érdekében minél előbb juttassák el hozzánk. Aki az év végi hajrát megelőzően elküldi, jó eséllyel a szolgáltatási szabályzatunkban vállalt határidőn belül a számláján tudhatja az összeget.

Hiánypótló sport- és táplálkozástudományi intézet nyílt

Erős Antónia műsorvezető és Baji Balázs világbajnoki bronzérmes gátfutó már hónapok óta az egyénre szabott, szakértők által összeállított program szolgáltatásait veszik igénybe a maximális siker érdekében.

Paleo mandarinos sütőtök muffin

Ezt a receptet a Nosalty oldalán találtuk. Kipróbáltuk, és csak ajánlani tudjuk mindenkinek. Ebben a nasiban az sem fog csalódni, aki amúgy nem paleo étrend szerint táplálkozik. A muffinok előkészítése kb. 10 perc, 35 perc sütés után pedig máris tálalhatjuk.

Ha érdekesnek találta hírlevelünket, küldje tovább ismerőseinek | Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu

Copyright ® Patika-csoport  |   2018   |   Minden jog fenntartva.