375 millió forinttal gazdagodtak tagjaink

Számos adónem és kedvezmény változhat, az önkéntes egészségpénztári befizetés után járó 20%-os szja-jóváírás azonban évek óta állandó. A lehetőséget egyre tudatosabban használják ki tagjaink, akik idén a NAV-tól összesen 406 millió forint visszatérítésre jogosultak. Az adójóváírás maximalizálásában azonban még komoly tartalékok vannak!
 

Az erősebb versenyből a pénztártagok profitálnak

Az egészségpénztárak a fenntartható működésük érdekében működési és likviditási tartalékot vonnak le a tagok befizetéseiből. Nem mindegy azonban, hogy mennyit. A Patika-csoport pénztárai ebből a szempontból is igyekeznek tagjaik számára a legkedvezőbb konstrukciót kialakítani.

2019 az öngondoskodás éve lehet

Nem szeretnénk azzal kapcsolatosan jóslatokba bocsátkozni, hogy az adócsomag-tervezetet milyen végleges tartalommal fogadják el. Azt azonban már a 2017-es adóváltozások megmutatták, hogy a pénztártagok az egészségpénztárak mellett voksolnak.

Hatékony egészségügy a 21. században

Kétnapos országos egészségügyi konferenciát tartott az IME, ahol kiderült: az egészségügyi rendszer szereplőit erősen foglalkoztatja, hogy hogyan fogja az állam fenntartható módon finanszírozni az egyre dráguló egészségügyi ellátásokat.

Az szja-visszatérítésre nem vonatkozik a 180 napos moratórium

Az önsegélyező szolgáltatások térhódításával párhuzamosan egy új kifejezéssel is találkozhattak pénztártagjaink, ez pedig a 180 napos egyenleg. Ebből az összegből tudja teljesíteni a pénztár az önsegélyezési szolgáltatásokra érkező igényeket.

Egészséges étkek: Diétás túrógombóc ínyenceknek Virágh Barbarától

Júliusi egészséges receptünk egy örök kedvenc, a túrógombóc alternatív elkészítési módját mutatja be. Virágh Barbara receptjét cukorbetegek és fogyókúrázók is bátran fogyaszthatják.

Ha érdekesnek találta hírlevelünket, küldje tovább ismerőseinek | Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu

Copyright ® Patika-csoport  |   2018   |   Minden jog fenntartva.