A pénztártagok igennel voksoltak az egészségpénztári szolgáltatásokra

A most napvilágot látott szektoradatok egyértelművé tették, a 2017-ben megemelt cafeteriaadó a munkáltatók egy részét elbizonytalanította, így csökkentették a dolgozóknak járó, a korábban jól bevált egészségpénztári tagdíj-kiegészítést. Az egyéni magánbefizetések megugrása viszont jelzi: a lakosság ragaszkodik a pénztári szolgáltatásokhoz. Az a munkáltató, amely felkínálja ezt a juttatást, nemcsak egészséges, hanem elégedett és lojális dolgozókat is nyer, ráadásul az idei adókörnyezetben ezt kedvezőbb áron megteheti.

 

Kivárhatatlan várólisták

Mintegy 30 ezer beteg szerepel az állami egészségügy várólistáján, van olyan kórház, ahol térdprotézis-beültetésre csak 2020-ra van időpont, de az egyszerűbb vizsgálatok esetében is hosszú a várólista – írja a Magyar Nemzet online a Hír TV riportjára hivatkozva.

„A vállalat saját hatásainak kezelése jelentős tett”

Bár egyre több csatornán halljuk, milyen fontos lenne a felelős cégvezetői gondolkodás világunk fenntarthatósága érdekében, sokan tehetetlennek érzik magukat. Dr. Radácsi Lászlót, a BGE Budapest LAB Vállalkozásfejlesztési Központ igazgatóját, az egyetem Fenntarthatósági Tanácsának társelnökét kérdeztük.

Büttner Kft.: A költség – ár – érték arány dönt

A magyar családi tulajdonban levő középvállalkozás 2014-től biztosít cafeteriajuttatásokat dolgozóinak. Mindenki saját élethelyzetének megfelelően, igényeihez igazítva állíthatja össze az optimális kombinációt. Ma egyre többeknek fontos az egészségpénztári tagdíj-kiegészítés.

Az adatokban érték rejlik! Segítünk kibányászni

A Patika-csoport minden év márciusában elkészíti és elküldi munkáltatói partnereinek azt a kimutatást, amelyből könnyedén kiolvasható, hogy a munkáltatók hogyan használták az egészségpénztári támogatást. Érdemes vetni rá egy pillantást, sokat segít a belső kommunikációban is!

Kormány: Eredményes a béremelésre és adócsökkentésre épülő gazdaságpolitika

Egyes szektorok, például az egészségpénztárak teljesítménye azonban – épp a kormányzati adónövelés hatására – jelentősen visszaesett.

Ha érdekesnek találta hírlevelünket, küldje tovább ismerőseinek | Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
  patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu  
Copyright ® Patika-csoport  |   2018   |   Minden jog fenntartva.