Jövőre ugyanannyiból többet adhat a munkáltató

A szociális hozzájárulási adó 19,5%-ra csökkentésével az önkéntes pénztárakba fizetett munkáltatói tagdíj-kiegészítés közterhe 43,66%-ról 40,71%-ra csökken 2018-ban. Amennyiben az Ön munkáltatója kínál cafeteriát, kérje a megtakarítást és használja ki, hogy a bérnél kedvezőbb adózással nőhetnek a saját és családja egészségére költhető forintjai!
 

Aktuálissá vált egy szűrővizsgálat? Régen volt fogorvosnál? Nem szeretné tovább halogatni a régóta esedékes beavatkozást? Nem győzi kivárni a vizsgálatra kapott időpontot? Gondolja végig, milyen egészségügyi költések merülhetnek fel jövőre és ehhez képest fizessen be decemberben!

A Patika-csoport mindig kiemelt figyelmet fordított szolgáltatásai színvonalának folyamatos emelésére, azon belül is az ügyfelekkel folytatott eredményesebb kommunikációra. Ősszel az Areté Kft. elemezte ki az egészségpénztár
kommunikációját.

Születésnapi akciónk eredménye igazolja: sokan ráébredtek, hogy a színvonalas egészségügyi ellátás érdekében muszáj, igénybe vegyék saját forrásaikat is. A közellátást hosszú várólisták, időhiányos orvosok és az ápoló személyzet hiánya jellemzi.

Magyarországon is könnyen kereshetővé vált, hogy az egyes betegségek területén milyen klinikai vizsgálatok kaptak engedélyt vagy indultak el. Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet adatbázisa segíti a klinikai vizsgálatok iránt érdeklődő orvosokat és betegeket egyaránt.

Az elmúlt 15 évben tapasztalt javulás ellenére a várható élettartam Magyarországon továbbra is évekkel elmarad a legtöbb uniós országhoz képest. Az egy főre jutó egészségügyi költés csupán körülbelül az uniós átlag fele – mutat rá az Európai Bizottság Magyarországról készített országprofilja.

Az egészségpénztárak és magánbiztosítások rendszerét tovább kell fejleszteni Magyarországon, melynek egyik kulcsa az volna, hogy a fizetéshez kapcsolódó cafeteria rendszerében növekedjen az ilyen jellegű kifizetésékhez kapcsolódó kedvezmények mértéke a többi opcióhoz képest.

Amennyiben érdekesnek találta hírlevelünket, ajánlja ismerőseinek | Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu
Copyright ® Patika-csoport  |   2017   |   Minden jog fenntartva.