Májusi pénzeső a NAV-tól

Ne várjon az utolsó pillanatig az adóbevallás elkészítésével! A gyorsan cselekvő tagjaink már költhetik a navos egészségforintokat: április végéig 120 millió forint szja-visszatérítés érkezett tagjaink számlájára. De ez még csak a várható jóváírás alig több mint egyharmada, Ön se hagyja a NAV-nál egészségforintjait!
 

Rövid hírek

Honlapunkon az Online ügyintézés alatt a bankkártya ikonra kattintva bejelentkezés nélkül is feltöltheti egészségpénztári számláját akár hitelkártyával is.

Tudta, hogy bizonyos betegségek esetén is jár adókedvezmény? Az adóbevallásában is érvényesítheti a visszatérítést. Akár 66 ezer forinttal is gazdagodhat.

Május 20. az Európai Elhízás Elleni Nap, amikor a túlsúlyból fakadó egészségügyi veszélyek lesznek fókuszban. De az egészség nem egy napon múlik!

Kelendő a magán egészségügyi szolgáltatás

Egyre többen döntenek a magán egészségügyi szolgáltatók mellett, miután összehasonlítják az állami és magánellátás ár/érték arányát. Az időmegtakarítás, az alaposabb tájékoztatás és a plusz szolgáltatások hajtják a betegeket a magánklinikák irányába. Fontos szempont, hogy borítékot sem kell adni az elvárt minőségért.

Életet menthet a korai felfedezés!

Május 8. a Petefészekrák világnapja, amely alkalomból a világ számos országában hívják fel a figyelmet a betegség ellen harcoló civilszervezetek a megelőzés és a korai felismerés fontosságára. A Mályvavirág Alapítvány az Allee Bevásárlóközpontban várja az érdeklődőket aznap 14.00 órakor.

Amennyiben érdekesnek találta hírlevelünket, ajánlja ismerőseinek  |  Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu
Copyright ® Patika-csoport  |   2017   |   Minden jog fenntartva.