Online belépés pontról pontra

Legyen a pénztár tagja néhány kattintással, és nyerjen vissza 20%-ot már a következő egészségcélú kiadásából! Éves szinten akár 150 ezer forintot is visszakaphat a NAV-tól a pénztári tagsággal járó adókedvezményeknek köszönhetően.

1. Töltse ki az alábbi belépési nyilatkozatot.

2. A hibátlanul kitöltött nyilatkozat alapján a rendszer generál egy pdf dokumentumot (belépési nyilatkozat). Kérjük ezt AVDH szolgáltatással hitelesítse, és küldje el az ugyfelszolgalat@ujpiller.hu címre. Amennyiben erre nincs lehetősége, nyomtassa ki, és aláírva juttassa el pénztárunkhoz. Ha 10 munkanapon belül nem érkezik meg a hiteles belépési nyilatkozat elektronikusan vagy postán (1022 Budapest, Bimbó út 18.), a tagság nem jön létre.

3. A belépési nyilatkozata mellett ne felejtse el elküldeni a teljes körű azonosításához szükséges okmányok másolatát. E-mailben vagy postán várjuk az érvényes személyazonosító okmánya mindkét oldalának másolatát és az érvényes lakcímkártyájának csak a lakcímet tartalmazó oldalának másolatát.

4. Ezután nem kell mást tennie, mint az oldalunkon bankkártyájával befizetni legalább 4000 forintot, amely fedezi a 4 évig érvényes Új Pillér kártya díját. ITT tud azonnal feltölteni a számlájára a tagkódja (belépési nyilatkozaton szereplő) vagy az adóazonosító jele megadásával. Ne feledje, mindenegyes befizetett forintra jár a 20% szja-visszatérítés.

5. A befizetést követő 30 napon belül kézhez kapja az Új Pillér kártyáját, amellyel több ezer szolgáltatónknál fizethet. A köztes időben kérjen számlát az igénybevett szolgáltatásokról a pénztár nevére:

Név: Új Pillér Egészségpénztár

Cím: 1022 Budapest, Bimbó út 18.

Adószám: 18189072-1-41

Kattintson és váljon jogosulttá a 20%-os szja-visszatérítésre!

A belépési nyilatkozat kitöltését követően máris kihasználhatja az egészségpénztári szolgáltatások után járó szja-kedvezményeket: 20% a befizetések után, 10% a prevenciós célú költések után, 10% a 24 hónapra lekötött megtakarítás után.

A pénztár működési költségéről itt tájékozódhat.

Az online létesített tagsági jogviszony a távértékesítés keretében kötött pénzügyi szolgáltatási szerződésekről szóló 2005. évi XXV. törvény a távértékesítés keretében kötött pénzügyi ágazati szolgáltatási szerződésekről (Távért. tv.) hatálya alá tartozik. Az elektronikus úton benyújtott belépési nyilatkozat esetén a tag 30 napon belül indoklás nélkül elállhat a pénztár részére írásban (levélben vagy e-mail-üzenetben) küldött nyilatkozatával.

Alapszabályunk

Adatkezelési tájékoztatónk