Két szolgáltatónk már minősített magánegészségügyi szolgáltató
A Primus két tagja, az Affidea Diagnosztika és a Rózsakert Medical Center elsőként szerezte meg a transzparens, jogkövető és etikus magánegészségügyi szolgáltatók számára létrehozott Minősített Magánegészségügyi Szolgáltató védjegyet.
Itt a tökszezon!
Az ősz kedvelt csemegéje nemcsak finom, hanem hallatlanul egészséges is. A sütőtökben sok a béta-karotin (antioxidáns), gazdag C-vitaminban és rostokban, alacsony a kalóriatartalma! Kerestünk egy sütőtökös nasit, amivel a hosszú hétvégén meglephetjük a családunkat.
Az elhízás ára
A magyarok a legkövérebbek Európában, világviszonylatban pedig a negyedik helyen állunk. Három felnőttből kettő kisebb vagy nagyobb testsúlyproblémával küzd, és több túlsúlyosból lesz elhízott. Ez 2012-ben 207 Mrd forintjába került a társadalombiztosítási kasszának.
Mindent a 2019-es béren felüli juttatásokról
Vargha László, az Új Pillér pénzügyi igazgatója a Piac&Profit online-on foglalta össze a jövő évi béren felüli juttatásokra vonatkozó tudnivalókat. Munkavállalóknak és munkáltatóknak is sok fontos részlet van a cikkben közérthetően megfogalmazva. Hasznos olvasmány!
Célkeresztben a juttatási rendszer
Töltse ki a kérdőívünket, kerüljön képbe a jövő évi juttatásokban! A hozzánk érkező munkáltatói kérdésekből érezhető, hogy nagy a bizonytalanság az új adószabályok kapcsán. Annak érdekében, hogy minél célzottabban tudjunk segíteni, kérjük, október 15 előtt töltse ki kérdőívünket!
Ne várjon a számlák beküldésével!
Aki az év végi hajrát megelőzően beküldi az év során keletkezett készpénzfizetési számláit, jó eséllyel a szolgáltatási szabályzatunkban vállalt határidőn belül a számláján tudhatja az összeget.
Még több aktuális információért iratkozzon fel havi hírlevelünkre!
Kövessen minket a Facebookon!