Jobbulást magyar társadalom!
„A magánfinanszírozáson belül számottevően növelni kellene az intézményesített csatornákon – egészségpénztárakon, egészségbiztosításokon – keresztüli ráfordítások arányát” – olvasható az MNB Versenyképességi programjának egészségüggyel foglalkozó fejezetében.
Sok a félreértés a havi tagdíjjal kapcsolatban
Az egyéni befizetések szerepének növekedésével egyre többen szeretnék tudni, mire és hogyan költhetik el a havonta elvárt minimális befizetést, amelyből a pénztár csupán működési költséget von.
Pozícióban az egészségpénztárak
Február végén megjelent a Magyar Nemzeti Bank (MNB) szektorjelentése. Az összesített adatok szerint az egészségpénztárak kezdik betölteni valódi szerepüket a családok egészségcélú kiadási struktúrájában, ám még nagyon sok a tartalék minden téren.
Többen használják a pénztári szolgáltatásokat
Az egészségpénztáraknak kiemelten fontos szerepük van a tagok egészségének megőrzésében és az élethelyzetüknek megfelelő megoldások nyújtásában. Ezt támasztja alá a Patika-csoport tavalyi eredménye, és a célzott támogatások idei kiugró startja.
Célzott támogatást kap? Így költheti el
Egyre több munkáltató dönt úgy, hogy munkavállalói számára célzott támogatást biztosít Pénztárunkon keresztül. Összegyűjtöttük az egészségpénztári szolgáltatásokra költhető forintok felhasználásához kapcsolódó speciális tudnivalókat.
Letölthető a célzott támogatási keretszerződés-minta
Egyszerű adminisztráció, könnyű testre szabhatóság, széles körű felhasználhatóság és kevés korlát a legfőbb ismérvek.
Még több aktuális információért iratkozzon fel havi hírlevelünkre!
Kövessen minket a Facebookon!