Még nem késő! Ezekre a betegségekre is jár adókedvezmény
A súlyos fogyatékosság után járó adókedvezmény elnevezése félreérthető, pedig a kedvezmény sok krónikus betegségben szenvedőknek is jár.
Az egészségpénztári prevenciós szolgáltatásokkal fogyni is könnyebb
Május 20. az Európai Elhízás Elleni Nap. A túlsúllyal és az abból fakadó egészségügyi veszélyekkel azonban nem csak az év egy napján kell törődni.
Kelendő a magán egészségügyi szolgáltatás
Elérte a kritikus tömeget azok száma, akik az állami egészségügyi ellátás mellett a magán egészségügyi szektor szolgáltatását is igénybe veszik. Az Új Pillérrel mindezt az egyéni befizetés után járó SZJA-visszatérítés kihasználásával vehetjük igénybe!
Gondoskodjon önmagáról, iratkozzon fel most a pénztártagoknak szóló havi hírlevelünkre!
Új fejezet a precíziós orvoslásban
Ha lehetővé válik a daganatok genomi hátterének megismerése és elemzése, fellendülhet az innovatív gyógyszerek fejlesztése és a betegek személyre szabott, egyedi gyógyszerekkel és gyógyszerkombinációkkal való kezelése.
Az innovátoroké a jövő!
Az innováción nemcsak a találmányokat, műszaki sikereket kell érteni, a béren kívüli juttatások összeállítása is része lehet a versenytársak előtt járó stratégiának.
Újítások a Patika-csoportnál
Az újításaink célja mindig a jobb ügyfélkiszolgálás, a működési költségek alacsonyan tartása, a velünk való kapcsolattartás megkönnyítése.
Iratkozzon fel munkáltatóknak szóló havi hírlevelünkre az aktuális egészségpénztári tudnivalókért!
Egy lépéssel a konkurencia előtt
A JYSK közel 400 munkatársa számára biztosít egészségpénztári tagdíj-hozzájárulást a Patikapénztárában: apró előnyök és hátrányok is javíthatják vagy ronthatják a vállalatok versenyhelyzetét, lehetőségeit a munkaerőpiacon.
Legyen Ön is patikakártya-elfogadóhely!
Ha már működik valamelyik bank vagy a Multi-Pay által telepített POS terminál, egyszerű a Patika-csoporthoz csatlakozni, a terminált csupán programozni kell a kártya elfogadására. A Multi-Pay POS-on történő Új Pillér forgalom ráadásul jutalékmentes.
Iratkozzon fel most a szolgáltatóknak szóló havi hírlevelünkre, hogy ne maradjon le híreinkről!
 
Találkozunk a Facebook-on!