Hosszabb távon is értékálló megtakarítást ígér a Tempo és a Tradíció
A Patika-csoport nyugdíjkasszái értékálló, az infláció mértékét érdemben meghaladó befektetési eredményeket hozott. A Tempo és Tradíció vagyonát és befektetéseit kezelő Concorde Értékpapír Zrt. szakértelme pedig garancia a jövőbeli hozamokra is.
Orvosolja a D-vitamin-hiányos állapotot újpilléres patikakártyával!
Tagjaink egyre többet költenek egészségpénztári számlájukról a szervezet D-vitaminszintjének fenntartását szolgáló készítményre.
Ritmus.hu: A napsugárzás a legfőbb D-vitaminforrás
A szervezet számára a fő D-vitaminforrást a napsugárzás eredményeként a bőrben végbemenő szintézis jelenti – írja a Ritmus.hu egy spanyol kutatásra hivatkozva.
Gondoskodjon önmagáról, iratkozzon fel most a pénztártagoknak szóló havi hírlevelünkre!
7 érv a céges egészségpénztári tagság mellett
Az egészségpénztárba fizetett munkáltatói tagdíj-kiegészítés a kompenzációs csomag részeként erősíti a felelős munkáltatói márkát, miközben az egészséges és elégedett munkavállalók révén hozzájárul a vállalat termelékenységének növekedéséhez.
Kisokos: csökkent a pénztári hozzájárulás adminisztrációja
Idén már nem kell nyilatkoztatni a munkavállalókat, hogy részesülnek-e más munkáltatótól pénztári tagdíj-kiegészítésben.
Lehet felelős másképp is
Kidolgoztunk egy rendszert, a munkáltató az egyéni befizetést havonta közvetlenül a munkabérből levonva utalja a munkavállalója egyéni számlájára.
Iratkozzon fel munkáltatóknak szóló havi hírlevelünkre az aktuális egészségpénztári tudnivalókért!
Jól startolt a Patika-csoport online bankkártyás feltöltési lehetősége
Dinamikusan bővül a Patika-csoport új egyéni befizetőinek tábora, és az adataink szerint ők azok, akik a leginkább kihasználják a március elején bevezetett online bankkártyás számlafeltöltési lehetőséget.
Rétvári Bence: „Az egészséges életet gyerekkorban kell megalapozni”
Az leszel, amit megeszel – tartja a mondás. De persze mindenkiben él az a kép, hogy ami egészséges, az kevésbé finom. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma parlamenti államtitkára szerint az „Élj könnyebben!” menzaversenye épp ezt a sztereotípiát szerette volna lebontani.
Iratkozzon fel most a szolgáltatóknak szóló havi hírlevelünkre, hogy ne maradjon le híreinkről!
 
Találkozunk a Facebook-on!