Átlépte a 60%-ot az egyéni befizetések aránya
2018-hoz képest 2019-ben közel 13%-kal, 2,5 milliárd forintra nőttek az egyéni befizetések, és 22%-kal több szja-visszatérítést osztottunk fel tagjaink számláján.
Új szolgáltatással indítjuk az évet: kössön egészségbiztosítást az Új Pilléren keresztül!
5 munkáltatói és 3 egyéni szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítási csomag közül választhatnak tagjaink. Független piaci szereplőként a legjobb szolgáltatókkal, a legjobb feltételekre kötöttünk szerződést.
Nagyon népszerű a célzott támogatás
2019-ben a kártyával költhető munkáltatói támogatást legnagyobb részben gyógyszerre és gyógyászati segédeszközre, optikára és magán egészségügyi ellátásra költhették a munkavállalók.
Ezekre az önsegélyező támogatásokra jár több pénz
A minimálbér-emelésnek köszönhetően az önsegélyező szolgáltatások közül a lakáscélú jelzáloghitel-törlesztésre fordítható támogatás, a beiskolázási támogatás és a közüzemi díjak támogatásának összege emelkedett.
Bankkártyás befizetés: 3 év alatt 2,5 milliárd forint
Egyre több pénztártag használja ki a bankkártyás befizetési lehetőséget. Az online befizetéssel a havi számlafeltöltés gondja is lekerülhet a válláról, ha állandó utalási megbízást ad.
Online belépés, online befizetés
Lépjen be a pénztárba otthonról kényelmesen. Az online folyamat gyors, biztonságos és lehetővé teszi, hogy akár még aznap éljen a 20%-os megtakarítással, amit pénztártagként elérhet az egészségcélú kiadásain az szja-visszatérítésnek köszönhetően.
Még több aktuális információért iratkozzon fel havi hírlevelünkre!
Kövessen minket a Facebookon!