Tájékoztatjuk, hogy a kártyás fizetésben átmenetileg fennakadás lehetséges. A távközlési szolgáltatónk dolgozik a hiba elhárításán. Elnézést kérünk a kellemetlenségért, megértésüket és türelmüket köszönjük!

Tudnivalók az önsegélyező célzott támogatásról
Sok pénztártagunk él a kiegészítő önsegélyező szolgáltatásra kapott munkáltatói célzott támogatás lehetőségével. Ez a juttatás a munkáltató számára adómentes, a magánszemély pénztártagnak azonban adófizetési kötelezettsége keletkezik az igénybevétel után.
Nagy a szülők felelőssége: csak egészséges gyermekből lehet egészséges felnőtt
Az egészséges életmódot nem lehet elég korán kezdeni, a cél megértetni a diákokkal, hogy csak egészséges gyermekből lehet egészséges felnőtt. Az egész család egészségét szolgáló pénztári megtakarítással is jó példát mutathatunk gyerekeinknek.
A megelőzés a legjobb gyógyszer a bőrrákra!
Egyre több a melanomás beteg Magyarországon, pedig a megbetegedés kockázata kellő odafigyeléssel jelentősen csökkenthető. Az időben észlelt daganat a modern terápiáknak köszönhetően jó eséllyel kezelhető – hívta fel a figyelmet a 12. Országos Melanoma Hét keretében a Magyar Dermatológiai Társulat.
Május 20-ig érvényesítheti az adókedvezményét
Május 20-ig még rendelkezhet az adójóváírásáról! Több mint 160 millió forint szja-visszatérítés már beérkezett tagjaink számlájára. Akkor sem biztos, hogy le kell mondania a 20%-os visszatérítésről, ha a családi adókedvezmény miatt nem maradt visszaigényelhető adója.
Megtakarítási lehetőség a pénztárunknál
Biztonságos és jövedelmező megtakarítási lehetőséget kínálunk pénztártagjainknak. A 24 hónapra lekötött összeg 10%-át kapja vissza a lekötés évére fizetett személyi jövedelemadójából.
Pénztártagok figyelem! Azonosítsa magát június előtt!
A pénztártagoknak június 26-ig ismételten teljes körűen azonosítaniuk kell magukat, amelyet megtehetnek postai úton is. Kattintson ide, hogy megtudja, mit kell tennie annak érdekében, hogy a fenti határidőt követően is tudja használni egészségpénztári kártyáját.
Még több aktuális információért iratkozzon fel havi hírlevelünkre!
Kövessen minket a Facebookon!