Csökkentsük a kontaktusokat!

Arra kérjük ügyfeleinket, hogy a koronavírus-járvány terjedésének lassítása, valamint a maguk és a pénztári dolgozók egészsége érdekében kerüljék a személyes ügyintézést. 2020. november 16-tól a Bimbó úti irodaház kapuját zárva találja. A készpénzfizetési számlákat és a hiánytalanul kitöltött Elszámolásra beküldött számláról rendelkező nyilatkozatot a kapun elhelyezett postaládába tudja bedobni. Amennyiben feltétlenül szükséges, hogy ügyintézőnkkel beszéljen, kérjük, csengessen.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Pénztár felkészült a kontaktusok elkerülésére: a gyors és kényelmes ügyintézés érdekében kibővítettük telefonos ügyfélszolgálatunkat, és meggyorsítottuk az e-mailes ügyintézést. Az oldalunkon megtalálja az AVDH szolgáltatás teljes körű leírását, amely segítségével számos esetben e-mailen küldheti be az ügyintézéshez szükséges dokumentumokat (az elszámolásra beküldött számlák eredeti példányát továbbra is postán kérjük).

Intézze pénztári ügyeit online, biztonságosan otthonából, a nap bármely szakában személyes érintkezés nélkül! Köszönjük megértését és együttműködését!
Novemberi akció: a pandémia sem vetette vissza a befizetési kedvet
Nagyon büszkék vagyunk a tagjainkra, akik a koronavírus okozta bizonytalanság ellenére – vagy talán pont azért – idén sem hagyták ki a novemberi akciót. A hónap során beérkező pénzek 2020-ban is elérték az 1 000 000 000 forintot!
Indul az év végi hajrá!
Akinek valamilyen okból kifolyólag nem volt lehetősége kihasználni a novemberi akciót, rendelkezésére áll a december, hogy visszakapjon akár 150 ezer forintot az idei személyi jövedelemadójából.
Marketingszakértővel erősít a Patika-csoport
Az ünnepek közeledtével az új normális világ fogyasztói szokásairól és a gazdaság szereplői előtt álló kihívásokról kérdeztük dr. Kolos Krisztinát, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanárát. A szolgáltatásmarketing és a vevői panaszkezelés szakértője a jövőben tapasztalataival és szakértelmével segíti a Patika-csoport munkáját a szolgáltatási színvonal további növelése érdekében.
Akciót hirdet társpénztárunk, a Tradíció Nyugdíjpénztár
Mekkora havi összegből fogunk tudni megélni nyugdíjasként? A ma 30-59-es korosztályba tartozók szerint havi 215 ezer forintra lesz szükségük a kényelmes mindennapokhoz. Ehhez nyújt segítséget a Tradíció Nyugdíjpénztár év végi rendkívüli akciója.
Sport COVID után: kockázatos kivizsgálás nélkül újrakezdeni!
A profi sportolók mellett az intenzíven sportoló amatőröknek is körültekintően kell újrakezdeniük a testedzést a COVID–19-ből való felgyógyulást követően. Kiemelt partnerünk, a Wáberer Kardiológiai Centrum (WKC) szakértői hangsúlyozzák: még a tünetmentes lefolyású betegség esetén sem ajánlott a sportolás a pozitív teszteredményt követő 3 hétben.
Mikorra lesz a COVID-vakcinából a lakosság számára elérhető oltás?
Megjelent egy ütemterv a Business Insider hasábjain arról, hogy mikortól lesz elérhető széles körben a COVID-oltás. Igaz, az elemzés az Amerikai Egyesül Államokra vonatkozik, de néhány következtetést levonhatunk belőle Magyarország tekintetében is.
Még több aktuális információért iratkozzon fel havi hírlevelünkre!
Kövessen minket a Facebookon!