Bővült a célzott támogatásként adható egészségbiztosítási szolgáltatás

Ahogy ígértük, független szolgáltatóként folyamatosan keressük partnereink számára a legjobb megoldásokat. Ennek részeként februártól az Allianz biztosítási csomagjai mellett az Aegon kínálata is elérhető pénztárunkon keresztül

 

Olcsóbb megtartani, mint pótolni

A következő egy évben Magyarországon a dolgozók ötöde tervezi elhagyni jelenlegi munkahelyét, 30%-uk nagymértékben elégedetlen a fizetésével, és úgy érzi a munkája nem ér véget, amikor lejár a munkaideje – derült ki a CX-Ray elégedettségi felméréséből.

Ebben is hatalmas a cégek felelőssége

Tudta? Akár a káros szenvedélyről való leszokáshoz is hozzásegítheti munkavállalóját egészségpénztáron keresztül. Az erre irányuló kezelés költségei finanszírozhatók a pénztári megtakarításból, amennyiben az a pénztár valamely szerződött szolgáltató partnerénél történik.

A vezetőtől függ, hogy marad-e a munkavállaló

A munkavállalót nem a fizetés nagysága, nem az érdekes munka, se a kényelmes iroda nem ragasztja munkaadójához – állítja Polgár Zita vezetői és önismereti mentor, aki a HR Portálon osztotta meg a gondolatait a témáról.

Bruttó vagy nettó keret?

Egy friss felmérés szerint csökken azoknak a cégeknek a száma, amelyek bruttó juttatási keretet határoznak meg. A Patika-csoport munkáltatói partnerei általában megtartották tavalyi juttatásaikat: a célzott támogatásokra és a munkáltatói tagdíj-kiegészítésre vonatkozó szerződések is tovább élnek.

Újabb szolgáltatóval bővült a Patika-csoport

A budai klinikán a precíziós orvoslás megvalósítását különböző bioinformatikai megoldásokkal és a mesterséges intelligencián alapuló döntéshozatali támogatással teszik még eredményesebbé és kényelmesebbé a páciensek számára.

Ha érdekesnek találta hírlevelünket, küldje tovább ismerőseinek | Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
  patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu  
Copyright ® Patika-csoport  |   2019   |   Minden jog fenntartva.