Több mint 620 millió forintra számíthatnak tagjaink

Az egészségcélú megtakarítási hajlandóság erősödését mutatja az egyéni befizetések dinamikus bővülése és az szja-visszatérítés évek óta növekvő összege is. 2020-ban várhatóan több mint 620 millió forintot írunk jóvá tagjaink egyéni számláján, ami 27%-kal haladja meg a tavalyi adó-visszatérítések összegét.
 

Betegségek, amelyekre jár a személyi adókedvezmény

A laktóz- vagy gluténérzékenyek idén évi 96 600 forint adókedvezményre jogosultak, de a rokkantsági járadékban, fogyatékossági támogatásban részesülők, valamint más súlyos fogyatékosságnak számító betegségben szenvedőknek is jár a kedvezmény.

Nagyiknak is jár a pénztári GYED-kiegészítés

Január 1-jétől a nagyszülők és a nevelőszülők is jogosultak a gyermekgondozási díjra. Az egészségbiztosítás pénzbeli ellátási körével párhuzamosan bővült az önsegélyező szolgáltatásként biztosított GYED-támogatásra jogosult pénztártagok köre is.

A csecsemők helyes mozgásfejlődéséről szól a következő egészségnap

Február 8-án a Pető András Kar (PAK) konduktorai mondják el, hogy mikor beszélünk megkésett mozgásfejlődésről, mikor kell szakemberhez fordulni, vagy mikor van szükség korai fejlesztésre.

WHO ajánlás a koronavírus elkerülésére

A WHO, az ENSZ Egészségügyi Világszervezete magyar nyelvű Facebook-oldalán ajánlást tette közzé, amely betartásával megelőzhető a Kínából terjedő, tüdőgyulladást okozó, új 2019-nCo vírus okozta fertőzés.

A cafeteria is számíthat hiteligényléskor

A Bank360.hu gyűjtése nagy pontossággal tartalmazza, hogy melyik banknál milyen jövedelmet fogadnak el a hitelbírálat során. Nem egy helyen akár a munkáltató által fizetett egészségpénztári tagdíj-hozzájárulás is nyomhat a latba.

Ha érdekesnek találta hírlevelünket, küldje tovább ismerőseinek | Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu

Copyright ® Patika-csoport  |   2020   |   Minden jog fenntartva.