Sikeres volt a Patika-csoport 2019-ben

2019-ben közel 13%-kal nőtt az egyéni befizetés és 22%-kal a tagjaink számlájára érkező szja-visszatérítés a 2018-as adatokhoz képest. A munkáltatói tagdíj-hozzájárulások helyét átvette a célzott támogatás formájában érkező munkáltatói szerepvállalás. Tagjaink jelentős összegeket költhetnek gyógyszertárakban és a magánegészségügyben.

 

A mesterséges intelligencia jobban felismeri a mellrákot

Pontosabb a mesterséges intelligencia (AI) az orvosoknál a mellrák mammográfiai diagnosztizálásában a Nature című tudományos folyóiratban megjelent tanulmány szerint.

Már egészségbiztosítás terhére is gyógyulhatnak a Patika-csoport tagjai

Januártól a munkáltatók célzott támogatással fizethetnek dolgozóik számára szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítást, az egyéni pénztártagok pedig a saját befizetésük terhére köthetnek biztosítást. A szolgáltatásnyújtó ellátásszervező a Teladoc Kft.

2020-ban fontos változások jönnek az egészségügyben

December 25-én jelent meg a Magyar Közlönyben egy kormányhatározat a magyar egészségügy átalakításáról. Az Index Sinkó Eszter egészségügyi közgazdász segítségével vette sorra az egészségügyi átalakításokról szóló 8 pontot.

A sejtek oxigén elleni védekezésének új útvonalát tárták fel

Az Országos Onkológiai Intézet kutatói a sejtekben működő új védekező mechanizmust tártak fel, amely hozzájárul a fehérjék védelméhez oxigén által kiváltott maradandó károsodással szemben – közölte az intézmény az MTI-vel.

Gondoskodjon Ön is munkatársairól!

2020-ban a béren felüli juttatásokra vonatkozó szabályozás nem változott 2019-hez képest, így a legnépszerűbb juttatási elemekben nem számítunk változásra. De mielőtt kialakítanánk a juttatási palettát, hallgassuk meg munkavállalóinkat! csalóka lehet, ha a HR-esek vagy a felsővezetők saját érzékelésükre hagyatkoznak.

Amennyiben érdekesnek találta hírlevelünket, ajánlja ismerőseinek | Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu
Copyright ® Patika-csoport  |   2020   |   Minden jog fenntartva.