Akció: itt vannak a kedvezmény részletei!

Aki novemberben nagyobb összeget tesz félre egészségére, duplán örülhet. Egyrészt a befizetett forintok jelentős hányada után a pénztár elengedi a működési költséget, másrészt alig néhány hónap múlva az államtól is megérkezhet az összeg 20%-a.
 

Köszönjük, hogy együttműködött az azonosítása érdekében!

Több mint százezres tagságunk jelentős részét érvényesen azonosítottuk a beküldött dokumentumok alapján. Ha Ön azt tapasztalta október 31. után, hogy nem működik a patikakártyája, kérjük, ellenőrizze online ügyintézésében, hogy mi a teendője.

Hamarosan kedvező árú egészségbiztosítás a Patika-csoport kínálatában

Nem az a kérdés, hogy az állami egészségügyi ellátást kiegészítjük-e saját zsebből fizetett egészségcélú kiadásokkal, hanem az, hogy mindezt hogyan tegyük költséghatékonyan, pazarlásmentesen. Ebben kínál egyedi lehetőséget tagjaink a hamarosan startoló PatikaCare.

Influenzajárvány: mikor jön és mit tehetünk ellene?

Közeledik az influenzaszezon. Vajon érdemes oltatni magunkat? Ha igen, mikor és ki igényelheti ingyenesen a védőoltást? Kérdéseinkre a Doktor24 foglalkozás-egészségügyi orvosigazgatója Dr. Ruzsás Éva válaszol.

2030-ra 250 millió fölé emelkedhet az elhízott gyerekek száma

Testmozgással és egészséges táplálkozással megelőzhető az elhízás, amely számos betegség rizikófaktora. A Patika-csoport a társadalomért felelős szereplőként segít abban, hogy minél többen hozzájussanak a szükséges információkhoz. Kattintson, és nézze meg, hol vehet részt ingyenesen teljes testanalízisen novemberben.

Tovább bővül az EESZT adatbázisa

2020. január 1-jéig minden magánegészségügyi szolgáltatónak és fogorvosnak csatlakoznia kell az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) adatbázisához, és június 1-jétől adatot is kell rögzítenie a felhőbe. Ezzel megvalósul a magán- és állami szektor közötti azonnali információcsere.

Ha érdekesnek találta hírlevelünket, küldje tovább ismerőseinek | Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu

Copyright ® Patika-csoport  |   2019   |   Minden jog fenntartva.