Pénztártaggá válhat a szolgáltatónál is a paciens

Legújabb fejlesztésünk révén akár a Patikapénztárba, akár az Új Pillérbe beléphet az, aki a szolgáltatónál dönt úgy, hogy a vizsgálat vagy vásárlás árának 20%-át szeretné visszakapni a befizetett személyi jövedelemadójából.

 

Az infarktusos betegek gyógyszerszedését segítő program indult

Minden gyógyszertár megkapta azt a módszertani segédletet, amely a gyógyszerészeket segíti a betegtájékoztatásban, a betegekkel való kommunikálásban.

Dobogós a megtakarítási célok rangsorában az egészség

Dr. Kravalik Gábor, a Pénztárszövetség elnöke a munkavállalók, a munkaadók és az állam közös felelősségéről beszélt az öngondoskodás kialakításában, fokozásában az idei Pénztár-konferencián.

Megtartották az első Védőoltásügyi Világkonferenciát

Az Európai Bizottság célja, hogy felgyorsítsa a fellépést a védőoltással megelőzhető betegségek terjedésének megfékezése és a védőoltásokkal kapcsolatban tapasztalt félretájékoztatás megakadályozása érdekében.

Egyre hosszabb a transzplantációs várólista

Nincs miért szégyenkezni hazai adatainkkal az októberben esedékes Szervdonációs és Transzplantációs Világnap alkalmából: az európai palettán a 14. helyen állunk – hangzott el a Pillanatkép a szervátültetések hazai mérföldköveiről és fejlődési irányairól című sajtóbeszélgetésen. (Forrás: Medicalonline.hu)

Tippek családbarát munkahelyeknek

Se szeri, se száma az egészségügyi intézményekben tapasztalható munkaerő-problémákról szóló cikkeknek, hiszen az ápolók és orvosok hiánya megnehezíti a betegellátást. A kisgyerekes anyukák visszaintegrálása a munkába, talán ebben a szektorban is segíthet.

Amennyiben érdekesnek találta hírlevelünket, ajánlja ismerőseinek | Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu
Copyright ® Patika-csoport  |   2019   |   Minden jog fenntartva.