Újabb kényelmi szolgáltatást indítottunk

Legújabb fejlesztésünknek köszönhetően munkáltatói partnereink már online felületünkön is feltölthetik bevallásukat. Mostantól belépés után könnyedén, néhány kattintással eleget tehet havi adatszolgáltatási kötelezettségének.

 

Járuljon hozzá a teljes körű azonosítás sikeréhez

Szeretnénk pénztártagjainknak minél könnyebbé tenni a teljes körű azonosítást, és ebben kérjük munkáltatóink segítségét. Legkésőbb október 31-ig kell a pénzügyi szolgáltatóknak elvégezniük az adategyeztetést.

Ott voltunk a Juttatások 2020 konferencián

Érdemes időben elkezdeni a jövőre tervezett juttatási csomagok kialakítását. Ezt vallja az a közel 100 szakember, akik a Cafeteria TREND Juttatások 2020 című konferencián az év végi juttatások és a jövő évi kínálat kidolgozásával foglalkoztak.

Fontos lenne növelni a munkáltatói szerepvállalást

„Magyarországon az évek óta jól működő önkéntes pénztári szektor tökéletes intézményrendszere lehet a nyugdíj- és egészségcélú öngondoskodásnak” – hangzott el a Pénztárszövetség rendezvényén.

Fontos munkaerőpiaci tartalék ma Magyarországon a kisgyermekes anyuka

A magyar háromgyerekes nők közel fele nem dolgozik, a részmunkaidő nem „divat”, kevés a családbarát munkahely. A kisgyermekes anyák helyzete nem könnyű a munkaerőpiacon, pedig szakértők szerint a foglalkoztatásuk segítene a munkaerőhiányon. Mi lehet a megoldás?

Jótanács munkavállalóinak: kezdjék az őszt immunerősítéssel

Dr. Ruzsás Éva, magánegészségügyi ellátó partnerünk, a Doktor24 cégcsoport orvosigazgatója, foglalkozás-egészségügyi szakorvosa, belgyógyásza és kardiológusa válaszol kérdéseinkre.

Ha érdekesnek találta hírlevelünket, küldje tovább ismerőseinek | Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
  patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu  
Copyright ® Patika-csoport  |   2019   |   Minden jog fenntartva.