Október végéig lépnie kell, ha még nem azonosította magát

Október 31-ig teljes körű ügyfél-átvilágításon kell átesnie a bankszámlával, illetve önkéntes pénztári, befektetési szolgáltatói vagy életbiztosítási szerződéssel rendelkező ügyfeleknek. A Patika-csoport pénztárai mindent megtesznek a zökkenőmentes ügyintézés érdekében.
 

Hogyan vészeljük át az őszi allergiát?

Orvos szakértői partnerünk összegyűjtött néhány tanácsot, amelyeket betartva könnyebben túljuthatunk az őszi allergiaszezonon. Arra is adunk javaslatot, hogy milyen vizsgálattal lehet beazonosítani, melyik allergénre érzékeny a szervezetünk.

20 éves jubileumi akció!

Évek óta velünk takarékoskodó tagjaink már megszokták, hogy a Patika-csoport pénztárai minden év novemberében befizetési akciót hirdetnek. Az igazán költségtudatosak ilyenkor nemcsak az szja-visszatérítésre fókuszálnak, hanem számba veszik azt is, milyen egészségcélú költések merülhetnek fel a családban jövőre.

Ne lepődjön meg, ha az egészségéről érdeklődnek

Harmadszor kaphatunk képet a lakosság egészségi állapotáról és az azt befolyásoló háttértényezőkről. A reprezentatív mintán végzett kérdőíves kutatás arra is alkalmat teremt, hogy nemzetközi összehasonlításban lássuk, hogy vagyunk.

Kezünkben a megoldás, csak használni kellene

Megtartották Brüsszelben a világ első Védőoltásügyi Világkonferenciáját. Az Európai Bizottság és az Egészségügyi Világszervezettel (WHO) rendezvényének egyik célja, hogy megakadályozza a védőoltásokkal kapcsolatban világszerte tapasztalt félretájékoztatást.

Ez az étrend jó a szívkoszorúér-betegség ellen, de növeli a stroke kockázatát

A British Medical Journalban megjelent tanulmány szerint a stroke nagyobb kockázatával nézhetnek szembe a vegetáriánus és a vegán étrend követői. A megállapítás egy nagyszabású oxfordi kutatás eredményei alapján született.

Ha érdekesnek találta hírlevelünket, küldje tovább ismerőseinek | Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu

Copyright ® Patika-csoport  |   2019   |   Minden jog fenntartva.