Szektorjelentés: egyre aktívabbak a pénztártagok

Három év alatt megduplázódott az egészségpénztárakba érkező egyéni befizetés összege. Az öngondoskodás erősödésével párhuzamosan dinamikusan nő a pénztárakból egészségügyi szolgáltatásra fizetett összeg.

 

Szeptember 7-én
Retro Véradás

Az immár hagyományosnak számító rendezvényre országszerte hat ponton várják a véradókat. Budapesten, új helyszínen, a Vérmezőn rendezik meg az eseményt, amely célja, hogy széles körben felhívja a figyelmet a véradás fontosságára.

Első Innovatív Gyógyszeripari Körkép

Kedvezően értékelik a hazai egészségügyi szakemberek felkészültségét az innovatív gyógyszergyártók vezetői, ám a gyógyszertámogatások területén rendszerszintű problémákra hívják fel a figyelmet.

Magyar startupok az európai egészségügyi innováció élvonalában

Az orvosi oktatóalkalmazást fejlesztő InSimu Patient és a nemzetközi teleradiológiát forradalmasító Sineko is nyert az EIT Health InnoStars Awards startupversenyen.

Tények az egészségügyi ellátások finanszírozásáról

Beesett a GDP 7%-a alá az egészségügyre fordított kiadás a KSH most publikált, 2017-es adatokat elemző tanulmánya szerint. Fekvőbetegként 10 forintból egyet, járóbetegként négyet, a patikákban hatot a biztosítottak állnak – írja a Válasz online.

Felelős munkáltatókat vár az OFA

Napjainkban egyre többen ismerik fel a felelős foglalkoztatás és a társadalmi szerepvállalás szükségességét, valamint a benne rejlő lehetőségeket. A felelős foglalkoztató olyan eszközöket alkalmaz és tevékenységeket folytat, amelyek a munkavállalók elkötelezettségét és elégedettségét növeli.

Amennyiben érdekesnek találta hírlevelünket, ajánlja ismerőseinek | Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu
Copyright ® Patika-csoport  |   2019   |   Minden jog fenntartva.