Még most sem késő szerződni a célzott tanévkezdési támogatásra

A munkáltatók jelentős hányada ezekben a hetekben szembesül azzal, hogy a munkavállalói hiányolják a hosszú évek óta megszokott iskolakezdési juttatást. Kevesen tudják, hogy egészségpénztáron keresztül nulla százalékos adózással adhatnak ilyen célra támogatást.

 

Munkaerő-kisokos 7 lépésben

Elengedhetetlen, hogy a cégek generációkra szabott üzenetekkel toborozzanak potenciális munkavállalókat, és meg tudják szólítani az ambiciózus, szakképzett tehetségeket, akiknek testre szabott fejlődési lehetőségeket kínálnak.

Okos használattal marad csak jó barátunk a légkondi

Évek óta tikkasztó hőség uralkodik nyáron hazánkban is, ami már szinte elviselhetetlen légkondi nélkül. Érdemes azonban odafigyelni a helyes használatra és a karbantartásra.

Évi 15%-kal nő a magánegészségügyi szolgáltatási piac

A Primus becslése szerint a magánegészségügyi szolgáltatási piac dinamikus növekedése mellet 100 milliárd forint lehet az e területen szürkén képződő forgalom.

A foglalkoztatónak is fájhat a munkahelyi baleset

A munkavállalót kiküldetés során megcsípi a kullancs, rakodás közben meghúzódik a háta, munkavégzés közben leég a napon. Ha a munkáltató nem figyel oda az ilyen veszélyekre, komoly hátrány érheti. A Jalsovszky Ügyvédi Iroda összefoglalója.

A stressz is összefügg az elhízással

Az étrendváltozás, a mozgáshiány és a genetika is szerepet játszik abban, hogy háromszorosára nőtt az elhízott felnőttek aránya 1975 óta – állapították meg norvég kutatók. Amerikai kutatások a krónikus munkahelyi stresszt is felelőssé tették/teszik a túlsúlyért.

Ha érdekesnek találta hírlevelünket, küldje tovább ismerőseinek | Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
  patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu  
Copyright ® Patika-csoport  |   2019   |   Minden jog fenntartva.