Védje meg munkavállalóit a kiégéstől!

Frusztráltak, túlterheltek, de a stresszkezelésben nem jeleskednek a hazai munkavállalók, ami egyenes út a munkahelyi kiégés felé – derül ki a Workania online kutatásából. A munkáltatók sokat tehetnek dolgozóik testi-lelki jóllétéért, akár az egészségpénztáron keresztül.

 

A szochócsökkentés kedvezőbbé teheti a cafeteriát

Az adócsökkentés érinti a bérterheket és jelentősen kihathat a cafeteriára is. A módosítás jó irányú elmozdulás, az év közbeni változtatás azonban számos kérdést vethet fel, leginkább a cafeteriára vonatkozóan.

Újabb minősített szolgáltató a partnereink között

Egészségcélú juttatásokkal a munkáltató hozzájárulhat a munkavállalói gyors gyógyulásához, a táppénzben töltött napok csökkenéséhez, ezen felül a támogatás növeli a cég márkaértékét és fokozza a dolgozói lojalitást.

Diákétkeztetés Multi-Pay® kártyával

A nyári munkát vállaló diákok a közteherviselés szempontjából felnőttnek számítanak, bejelentésükre, adózásukra ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint más munkavállalókra – írja a NAV

Idén már a munkáltatói hozzájárulás után is
jár az szja-visszatérítés

2019. június végéig közel 455 millió forinttal gazdagodtak a Patika-csoport tagjai a tavalyi befizetéseik, lekötéseik és prevenciós célú költéseik után járó szja-visszatérítésnek köszönhetően. Az idei évre vonatkozó adójóváírást már a munkáltatói hozzájárulások is gyarapítják majd.

Mit ér az ergonómia?

A munkaerőért folyó küzdelemben már minden számít, így az is, hogy egy munkahely egészséges-e vagy sem és az is, hogy a vállalat áldoz-e az ergonómiára. Akkor beszélünk ergonomikus munkahelyi környezetről, ha azt az ott dolgozók egészségügyi, kényelmi és biztonsági szempontjai alapján alakítják ki.

Ha érdekesnek találta hírlevelünket, küldje tovább ismerőseinek | Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
  patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu  
Copyright ® Patika-csoport  |   2019   |   Minden jog fenntartva.