Kevesebb adót kell fizetni a célzott önsegélyező szolgáltatás után!

A szochó csökkentésének köszönhetően mérséklődött a kiegészítő önsegélyező szolgáltatásra nyújtott célzott támogatás adója! A pénztártag a felhasznált összege után csak 27,625%-os közterhet fizet július 1-től.
 

Újabb kártyaelfogadónk lett Minősített Magánegészség- ügyi Szolgáltató

Egyre nagyobb arányban fordul a hazai lakosság magánegészségügyi szolgáltatóhoz az állami egészségügy helyett. A trend már nemcsak a budapestiekre vagy a tehetősebbekre jellemző, országos tendencia, amelynek számos oka van. De honnan tudjuk, hogy jó helyen kérünk-e segítséget?

Október 31-re tolódott a teljeskörű azonosítás határideje

A Patika-csoport üdvözli, hogy a parlament döntése alapján a kötelező adategyeztetés határideje október 31-re változott. Az új dátum reális lehetőséget ad minden érintett pénztártagunknak, hogy az azonosítást el tudja végezni. Ennek ellenére sem érdemes az utolsó pillanatra hagyni az azonosítást

Új gyógyszercsomagolás segíti a betegeket

Ahogyan egyre több mindent vásárolunk az interneten, a webáruházból történő gyógyszerbeszerzés kérdése is előtérbe kerül. Ezzel azonban nőhet az esélye a hamis gyógyszer vásárlásának. Egy felmérés szerint a hazai fogyasztók 40%-a szerint kimondottan kockázatos dolog interneten gyógyszert vásárolni.

Sokan örülhetnek most az állami pénznek

Az elmúlt öt évben közel duplájára nőtt a Patika-csoport tagjainak járó szja-visszatérítés összege, de az adójóváírást igénybevevő pénztártagok száma továbbra is alacsony. Körükben azonban ismét nőtt az egyéni befizetés összege és az egy főre eső átlagos szja-jóváírás is.

Egyre többen gyógyulnak a magánegészségügyben

Az állam tudatosan a magánegészségügyi rendszer felé tereli a betegeket – írja cikkében a 24.hu a 168óra írására hivatkozva. A GKI Gazdaságkutató Zrt. Az egészségügy helyzete Magyarországon címmel készített kutatást.

Ha érdekesnek találta hírlevelünket, küldje tovább ismerőseinek | Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu

Copyright ® Patika-csoport  |   2019   |   Minden jog fenntartva.