Lendületben a Patika-csoport pénztárai

12%-kal nőttek az egyéni befizetések az első negyedévben a Patika-csoport pénztáraiban és látványosan bővült az újonnan belépők száma is. A szektor többi szereplőjéhez képest nálunk kevésbé esett vissza a munkaadói aktivitás a remekül startoló célzott szolgáltatásnak köszönhetően.
 

Lehet, hogy több pénzre számíthat a NAV-tól

Előfordulhat, hogy annak sem kell lemondania az önkéntes pénztári befizetés alapján járó 20%-os kedvezményről, aki azt a családi adókedvezmény miatt nem tudta maradéktalanul kihasználni. Önellenőrzésre a tárgyév december 31-től számított 5 éven belül van mód.

A bőrrák megelőzésének legfontosabb 5 pontja

Közeleg a nyár, a nyaralás, vízparti napozás néhány hónapja. Az egész évben vágyott kikapcsolódás azonban könnyen végzetes lehet, ha nem védekezünk megfelelően az UV sugárzás ellen. A lebarnulás sem egészséges, az UV fény által okozott bőrkárosodást jelzi.

Ezek az étkek hizlalnak a legjobban

Ok-okozati kapcsolatot mutattak ki a túlzottan feldolgozott ételek fogyasztása és a súlygyarapodás között. Az úttörő kutatás szerint átlagosan napi 500 kalória többletbevitellel számolhat az, aki olyan táplálékot fogyaszt, amely csomagolásán több mint ötféle összetevő szerepel.

Kifizetődő a normál testsúly

Hazánk Európa legelhízottabb nemzete, ami szó szerint súlyos kérdés. Cikkünkből megtudhatja, hogy ez mit jelent az államkasszának, és a testsúlycsökkentésre milyen kezelési lehetőségek léteznek.

Szűrésre várjuk a Patikanap alkalmából

Magyarország Átfogó Egészségvédelmi Szűrőprogramja keretében ingyenes szűrővizsgálatot szerveznek Kecskeméten, az országos Patikanapon. Mi is ott leszünk a rendezvényen!

Ha érdekesnek találta hírlevelünket, küldje tovább ismerőseinek | Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu

Copyright ® Patika-csoport  |   2019   |   Minden jog fenntartva.