Vállalati egészségjuttatás két pilléren

A hagyományos és speciális cukorfajták csomagolására és forgalmazására szakosodott 1. Magyar Cukor Manufaktúra Kft. vezetősége január óta ad célzott támogatást minden dolgozójának. A vállalat nem akarta, hogy a cafeteriára vonatkozó szabályozás megváltozásával a dolgozók elessenek a hosszú évek alatt megszeretett egészségcélú juttatástól.

 

Több megbecsülést várnak a fiatalok

A K&H ifjúsági indexe szerint a munkavállalók megbecsültség érzetéhez ma már nem elég a vonzó fizetés, jó munkahelyi élményre is szükség van. A dolgozók egészségére odafigyelő, gondoskodó munkáltató máris tett egy lépést ebbe az irányba.

Különleges kedvezmény munkáltatóinknak

Hazánk egyik vezető magánegészségügyi szolgáltató cégcsoportja, a Doktor24 Medicina Kft. 25 évnyi tapasztalata szerint a betegségmegelőzés leghatékonyabb módja a rendszeres vizsgálatokon való részvétel.

Nő az egészségtudatosság

A jóllét egyik alapköve a mozgás. Jó hír, hogy ma már itthon is sokkal több időt töltünk mozgással, különösen, akik ülő vagy álló munkát végeznek. Az egészségtudatosság növekedésében komoly szerepük van a cégeknek is.

Sokan gyógyulnának a magánegészségügyben

Az egészségpénztár hozzájárul a prevenció terjedéséhez és megkönnyíti, hogy aki szeretne, magánegészségügyi intézményben gyógyuljon. Erre szükség is van, hiszen egy friss felmérés szerint a magyarok kétharmada privát ellátásban, vagy külföldön kezeltetné magát.

Edukálni kell a munkavállalókat

A dolgozók elvben fontosnak tartják a nyugdíj- vagy egészséggondoskodást, de ha eléjük kerül a cafeteriakeret, inkább az azonnal költhető elemekből választanak – ismertette a trendet egy juttatási szakértő a Napi.hu Magyar Öngondoskodás 2019 konferenciáján.

Ha érdekesnek találta hírlevelünket, küldje tovább ismerőseinek | Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
  patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu  
Copyright ® Patika-csoport  |   2019   |   Minden jog fenntartva.