Ízületi vagy gerincfájdalom kínozza? Kivizsgálás és megoldás kedvezménnyel!

Egyre többen tapasztalják, hogy mozgáskor, terheléskor, vagy akár nyugalmi helyzetben is jelentkezhet fájdalom a gerincben vagy ízületekben. Májusban a Doktor24 Cityzen Egészségközpontban kedvezményes reumatológiai vizsgálaton vehetnek részt a Patika-csoport tagjai.
 

Május 20-ig érvényesítheti az adókedvezményét

Több mint 160 millió forint szja-visszatérítés már tagjaink számláját gyarapítja. Ha még nem rendelkezett az adójóváírásáról, sürgősen tegye meg, nehogy az államnál maradjon a pénze.

Megtakarítási lehetőség a Patika-csoporttól

Biztonságos és jövedelmező megtakarítási lehetőséget kínálunk pénztártagjainknak. A 24 hónapra lekötött összeg 10%-át kapja vissza a lekötés évére fizetett személyi jövedelemadójából.

Tudnivalók az önsegélyező célzott támogatásról

A kiegészítő önsegélyező szolgáltatásra kapott munkáltatói célzott támogatás a munkáltató számára adómentes juttatás, a magánszemélynek azonban adófizetési kötelezettsége keletkezik az igénybevétel után.

Ne várja meg június 26-át!

Köszönjük, ha eleget tett az áprilisi hírlevelünkben közzétett teljes körű azonosítási felhívásunknak. Azok a tagjaink, akik még nem küldték be a szükséges dokumentumokat, június 26-ig megtehetik.

Az öngondoskodásra hívja fel a figyelmet a rákellenes liga

A Magyar Rákellenes Liga a cselekvésre, az öngondoskodás fontosságára hívta fel a figyelmet idén. Kiemelkedő problémának látják az egészségértés és az öngondoskodás hiányát.

Nagy a szülők felelőssége!

A szülők egyik legfontosabb nevelési eszköze a példamutatás. Az egészségükre rendszeresen félretevő családok gyerekei valószínűleg nyitottabbak lesznek az öngondoskodásra, az egészséges életmódra.

Ha érdekesnek találta hírlevelünket, küldje tovább ismerőseinek | Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu

Copyright ® Patika-csoport  |   2019   |   Minden jog fenntartva.