A gördülékenyebb ügyintézés érdekében

Az első negyedév végén már egyértelműen kirajzolódott a célzott támogatás vezető szerepe a vállalatok új béren felüli juttatási rendszerében. Az ügyintézés még gyorsabbá és hatékonyabbá tételének érdekében összegyűjtöttük az eddig felgyűlt tapasztalataink alapján a gyakorlati tudnivalókat.

 

Vegyen részt kedvezménnyel a munkajogi konferencián

A 2019. január 1-től a harminchat havi munkaidőkeret bevezetésének, az éves rendkívüli munkavégzés mértékének 400 órára történő emelésének lehetősége jelentős változást hozott a munkajog világában. Az újdonságokat Dr. Pál Lajos munkajogász részletesen ismerteti a Saldo Zrt. munkajogi konferenciáján.

Tavaszi boldogságprogram a munkahelyeken

A boldogság és az egészség témájával nagyon fontos foglalkozni a munka világában is, hiszen az emberi élet egyik legfontosabb területe a munka, és az emberek az idejük legalább egyharmadát munkával töltik. A munkáltató felelőssége megkérdőjelezhetetlen a lakosság boldogságszintjében.

Szűrőprogramot támogat a Patikapénztár

2019-ben is folytatódik Magyarország legnagyobb egészségvédelmi szűrőprogramja. Az állomásokon a Patika-csoport munkatársaitól megtudhatja, mit kínál az egészségpénztár a lakosság egészségi állapotának javítása érdekében.

Nők a munka világában

A nem anyagi szempontok a női munkavállalók esetében talán még fontosabbak, mint a férfiaknál, hiszen az optimális fizetési szint elérése után másféle tényezőkkel szükséges fenntartani és megszilárdítani a motivációjukat az EMPX Solutions kutatása szerint.

A fiatalok és az öngondoskodás

Egyre több fiatal gondol az öngondoskodásra egy most végzett kutatás szerint, de egészségügyi célokra még nem tesznek félre. A saját egészségükkel kapcsolatban azonban nem túl derűlátóak a 19–29 évesek.

Ha érdekesnek találta hírlevelünket, küldje tovább ismerőseinek | Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
  patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu  
Copyright ® Patika-csoport  |   2019   |   Minden jog fenntartva.