Pénztártagok figyelem! Azonosítsa magát június 26. előtt!

A pénzmosás elleni törvény előírása szerint a pénztártagoknak június 26-ig ismételten kell teljes körűen azonosítaniuk magukat, amelyet megtehetnek postai úton is. Kattintson ide, hogy megtudja, mit kell tennie annak érdekében, hogy a fenti határidőt követően is tudja használni egészségpénztári kártyáját.
 

Aki megismeri, megszereti

A munkáltatói célzott támogatás kapcsán nagyon sok munkavállaló került kapcsolatba az egészségpénztári rendszerrel és lépett be a Patika-csoport valamelyik pénztárába mostanában. Összegyűjtöttük a körükben leggyakrabban felmerülő kérdéseket. A válaszok hasznosak lehetnek régi tagjaink számára is.

Tegyen egy lépést egészsége érdekében!

Az egészséges létezés nem egy napig tartó kampány, hanem hosszú távú életforma, ahogyan az egészségpénztári megtakarítás is. De hogy minél többen rálépjenek erre az útra, szükséges az olyan figyelemfelkeltő esemény, mint az Egészség Világnapja.

Táplálkozás és egészségmegőrzés

„Az vagy, ami megeszel” – mondta már a 19. században Ludwig Andreas Feuerbach német materialista filozófus. A betegségek kialakulása és a táplálkozás közti összefüggések keresése napjainkban ismét reneszánszát éli.

Az okosegészségügy a megelőzésben is segít

A kormány az egészségügyet az emberek jobb létének érdekében a megelőzés felé irányítaná és kiiktatnák azokat a tényezőket, amelyek a betegségek kialakulásához vezetnek. Többek között ez áll az EESZT fejlesztések célkeresztjében.

Indul a medvehagymaszezon, figyelmeztetést adott ki a Nébih!

Saját fogyasztásra naponta legfeljebb két kilogramm medvehagymát szabad gyűjteni az állami erdőkben, amelyek nem minősülnek természetvédelmi területnek.

Ha érdekesnek találta hírlevelünket, küldje tovább ismerőseinek | Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu

Copyright ® Patika-csoport  |   2019   |   Minden jog fenntartva.