Berobbant a célzott támogatás

Március elején kijelenthetjük, a Patika-csoport kilőtte rakétáját, és röppályára állította a célzott támogatást. Elégedett munkáltatók és elégedett munkavállalók az év első két hónapjának mérlegében.

 

Pozícióban az egészségpénztárak

Február végén megjelent a Magyar Nemzeti Bank (MNB) szektorjelentése. Az összesített adatok szerint az egészségpénztárak kezdik betölteni valódi szerepüket a családok egészségcélú kiadási struktúrájában, ám még nagyon sok a tartalék minden téren.

Dobogós az
öngondoskodás

Önmagában nem az adóterhek döntik el a juttatások alkalmazott megoldásait, hanem sokkal inkább az a HR és vállalati policy, amit a cég a munkaerő megnyerése és megtartása érdekében követ.

Van remény jó munkaerőt találni

Nem szabad megalkudni, még akkor sem, ha nehéz embert találni. Válogassunk, még ínség esetén is, mert csak jó minőségű munkaerőbe érdemes időt, energiát, pénzt belefektetni – tanácsolja Nemes-Nagy Szilvia.

A stressz a munkahelyen is betegít

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) becslései szerint 2020-ra a depresszió lesz a munkaképtelenség második legfőbb oka Európában. Az egyik legnagyobb veszély a stressz és az ezzel összefüggő betegségek.

Nem élnek jól a magyarok

A magyarok 56%-ának éppen elég a pénze az alapvető megélhetésre, és csak 2% nyilatkozott úgy, hogy szabadon költhet – mutat rá a Nielsen globális felmérése.

Ha érdekesnek találta hírlevelünket, küldje tovább ismerőseinek | Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
  patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu  
Copyright ® Patika-csoport  |   2019   |   Minden jog fenntartva.