Letölthető a célzott támogatási keretszerződés-minta

Azok a munkáltatók, amelyek hezitálnak, hogy milyen béren felüli juttatást adjanak régi és új munkavállalóiknak, segítséget kaphatnak döntésükhöz a célzott támogatásra vonatkozó keretszerződésünket megnézve. Egyszerű adminisztráció, könnyű testre szabhatóság, széles körű felhasználhatóság és kevés korlát a legfőbb ismérvek.

 

Így költhetik munkavállalóik a célzott támogatást

Szeretnénk megkönnyíteni munkáltatói partnereinknek a célzott támogatáshoz kapcsolódó belső tájékoztatást, ezért készítettünk egy munkavállalói kisokost, amelyből kiderül, hogy hogyan használhatják fel a dolgozók az új támogatást.

A munkáltatók is növelhetik munkavállalóik szja-kedvezményét

2019-ben a munkáltató is hozzájárulhat dolgozója személyi jövedelemadó-bevallásához: a január 1. után fizetett egészségpénztári munkáltatói hozzájárulás 20%-os szja-visszatérítésre jogosítja a pénztártagot.

Stratégiai partnerünk, a Multi-Pay® megoldása diákétkeztetésre

A Multi-Pay® kártya ma az egyetlen olyan elektronikus utalvány, amely segítségével a vállalatok kényelmesen és a jogszabályi előírásokat betartva biztosíthatnak arra jogosult munkavállalóiknak hideg- vagy meleg étkezési hozzájárulást.

Az időskori demencia előrejelzésében léptek hatalmasat magyar kutatók

A Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Természettudományi Kutatóközpontjának (TTK) munkatársai a kóros agyi öregedés mesterséges intelligenciával történő hatékonyabb előrejelzésében értek el fontos előrelépést. Az Agyi Képalkotó Központ munkatársai kutatásuk során azt vizsgálták, hogy hány éves az ember agya valójában.

Ötletek a munkatársak megtartására

A cégvezetők sokszor már azzal is elégedettek lennének, ha jobbak lennének a munkatársak megtartásában. A versenytársak ugyanis semmilyen eszköztől nem riadnak vissza, hogy elcsábítsák a jó munkaerőt. Hogyan segíthetünk ezen a helyzeten? Nemes-Nagy Szilvia vezetési és toborzási specialista tanácsai.

Ha érdekesnek találta hírlevelünket, küldje tovább ismerőseinek | Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
  patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu  
Copyright ® Patika-csoport  |   2019   |   Minden jog fenntartva.