Sikeres évet tudhat maga mögött a Patika-csoport

2018-ban az összes tagdíjfizetésen belül elérte az 55%-ot az egyéni befizetések aránya, és az eddigi trendek alapján további bővülésre számítunk ezen a téren. A csoport pénzügyi tervei 2019-ben 68, 2020-ban 71, 2021-ben pedig már 77%-os egyéni tagdíjaránnyal kalkulálnak változatlan jogszabályi környezetet feltételezve.

 

20 éves a patikakártya

Tagjaink megmutatták, hogy a kieső céges feltöltéseket magán forrásokból pótolják, mert szükségük van az egészségpénztári szolgáltatásokra. Tavaly több mint kétmilliárd forint érkezett be december végéig, és biztosak vagyunk abban, hogy 2019-ben ez az összeg tovább nő. Ez az igazi ajándék az idén 20 éves fennállását ünneplő Patika Egészségpénztárnak

Újévi fogadalmak: főszereplők a megtakarítások és az egészség

Az emberek ötöde tenne 2019-re újévi fogadalmat: a legtöbben pénzügyekkel, valamint életmódváltással kapcsolatos célokat fogalmaznak meg, ezt követik a karrier célok – derül ki az egyik kereskedelmi bank megbízásából készített kutatásból.

2019-ben bővül az egészségre költhető adókedvezmény

Idéntől nemcsak az egyéni befizetésekre jár a 20%-os szja-jóváírás, hanem a munkáltatói befizetések után is, ha azok munkáltatói hozzájárulásként vagy adományként gyarapítják a pénztártagok egyéni számláját. Ennek a módosításnak mindenki örülhet!

Állami vagy magán?

A karácsonyi ünnepek előtt a Világgazdaságnak adott interjújában beszélt Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár a köz- és a magánellátás szétválasztásával kapcsolatos elképzelésekről. Ezek szerint az egészségkormányzat ellenzi a fizetős egészségügyi ellátás beemelését a közegészségügybe.

Mit együnk 2019-ben?

Dietetikusok régóta tartó vitája, hogy melyik étrend lehet optimális az emberi szervezet számára. Egy friss kutatás szerint számtalan táplálkozási szokás vezethet hosszú és egészséges élethez, a stresszes, nagyvárosi életforma viszont mindegyik hatását rontja. Ennek ellenére évről évre vannak diéta trendek. Íme a 2019-es favoritok.

Amennyiben érdekesnek találta hírlevelünket, ajánlja ismerőseinek | Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu
Copyright ® Patika-csoport  |   2019   |   Minden jog fenntartva.