Idén sem szűkültek a támogatási lehetőségek

A munkavállalóikról gondoskodó munkáltatók idén három módon járulhatnak hozzá munkavállalóik egészségéhez egészségpénztáron keresztül. A már jól ismert munkáltatói hozzájárulás és adomány mellett az idei év slágere várhatóan a célzott támogatás lesz.

 

Jubilál a Patikapénztár

Idén ünnepli 20. születésnapját a Patika Egészségpénztár. Az 1999-ben alapított, magyar tulajdonban lévő független kassza ma a piac 4. legnagyobb szereplője. Sikereinkben komoly szerepük van munkáltatói partnereinknek, amely cégek közül többen az indulásunk óta töretlenül velünk menetelnek.

Ezek az egészségpénztári juttatások nőnek idén

A minimálbér és a garantált bérminimum a 2019. január 1-én életbe lépett 8-8%-os emeléssel több mint a duplájára nőtt 2010-hez képest. A munkaadókat terhelő szocho idén júliusban 17,5%-ra mérséklődhet.

Megéri egészségessé tenni a céget

Ha dolgozók azt érzik, hogy a vezetőség erőfeszítéseket tesz a jó közérzet biztosításáért, meghálálják: lojálisabbak, hatékonyabban dolgoznak. Ez így volt tíz évvel ezelőtt és ma is, ebben a munkaerő-piaci helyzetben.

Bizakodva várja a Patika-csoport 2019-et

Igaz, számos tényező inkább hátráltatta, semmint segítette az öngondoskodás fejlődését tavaly, mégis nőtt azok száma, akik felismerik az egészségcélú megtakarítás szükségszerűségét. A trend folytatásában számítunk a munkáltatók támogatására is.

A mesterséges intelligencia és a gépi tanulás éve 2019

2019-et egyszerre jellemzi majd az evolúció, a már létező trendek bővülése és fejlődése, illetve az az igény, hogy a digitalizációt és az új technológiákat minden eddiginél gyorsabban adaptálják a vállalatok az üzleti folyamataikba – mutat rá Cisco.

Ha érdekesnek találta hírlevelünket, küldje tovább ismerőseinek | Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
  patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu  
Copyright ® Patika-csoport  |   2019   |   Minden jog fenntartva.