Jól zártuk 2018-at

A Patika-csoport egészségpénztárai együtt haladnak a szektorral: nő az egyéni tagdíjbefizetések aránya és a tagságon belül bővül az egyénileg fizetők köre. Bár számos tényező inkább hátráltatta, semmint segítette az öngondoskodás fejlődését tavaly, mégis nő azok száma, akik felismerik az egészségcélú megtakarítás szükségszerűségét.
 

2019-ben 20 éve az egészség szolgálatában

A Patika Egészségpénztár azon kevés, az indulása óta változatlanul magyar tulajdonban lévő társaságok egyike, amely épségben, egészségben megélte a 20. születésnapját.

Idén számos önsegélyező szolgáltatással jobban jár

A minimálbéremelésnek köszönhetően idén nőtt a lakáscélú jelzáloghitel törlesztés támogatására, a beiskolázási támogatásra és a közüzemi díjak finanszírozására igényelhető támogatás összege.

Új szja-kedvezmény

Az egészségpénztárak életét befolyásoló szabályok közül kevés olyat tudunk felsorolni, amely az elmúlt években ne változott volna. Az szja-kedvezmény volt az egyik ilyen, ám most ezen a téren is újat tanulhatunk.

Egy rejtőzködő betegség, amely halálos lehet

A leggyakrabban előforduló szívritmuszavar, a pitvarfibrilláció több mint 11 millió embert érint Európában. Magyarországon 200 ezerre teszik a betegek számát, de mintegy 40–60 ezren nem is tudják, hogy érintettek.

Étkezési trendek 2019-ben

Nincs új a nap alatt, a fogyásra és az egészséges táplálkozásra tett ígéretek változatlanul a leggyakrabban elhangzó újévi fogadalmak. A CBS News összegyűjtötte, hogy szakértők szerint milyen táplálkozási formákat érdemes kipróbálni, és melyeket jobb, ha elhagyunk 2019-ben.

Ha érdekesnek találta hírlevelünket, küldje tovább ismerőseinek | Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu

Copyright ® Patika-csoport  |   2019   |   Minden jog fenntartva.