2019 az egészségpénztárak éve lehet

2018-ban nyilvánvalóvá vált, a lakosság egyre szélesebb rétege ismeri fel, hogy szükség van az egyéni megtakarításaira, ha gyorsan, kellemes környezetben szeretne minőségi orvosi ellátáshoz jutni. A pénztártagok számára az egészségpénztár már nemcsak egy a munkáltatótól kapott juttatás, hanem tudatosan választott öngondoskodási forma.

 

Duplasiker a patikás akció

Nemcsak az egy hónap alatt beérkezett 1,3 milliárd forint döntött meg minden eddigi rekordot, hanem a bővülés növekedési üteme is. A 20%-os dinamika arra enged következetni, hogy erősödik a hazai lakosság körében az a réteg, aki tudatosan spórol várható egészségügyi kiadásaira.

Van tere a munkáltató egészségcélú juttatásának

A média hangos a cafeterialehetõségek megnyirbálásáról szóló hírektõl, azt azonban kevesen említik, hogy az egészségcélú támogatási lehetõségekre milyen módon lesz lehetõségük a cégeknek. A Patika-csoport különleges megoldást dolgozott ki a célzott támogatásra.

Beteg gyerekeket támogat színházi előadással a Gyermekmentő Szolgálat

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) a hagyományoknak megfelelően ismét megtartja jótékonysági estjét a Vígszínházban: az idén Molnár Ferenc Liliom című darabjának december 17-ei előadására lehet emelt árú jegyet vásárolni.

A fiatalok a gondoskodó vállalatot keresik

Az amerikai piacon a munkát keresõk az adott álláshoz kínált egészségbiztosítási konstrukció alapján döntenek, és a bér csak a negyedik-ötödik befolyásoló tényezõ a munkavállalói szerzõdés megkötésekor – mondta a Patika-csoport üzleti reggelijén Dr. Trautmann László, a BCE tanára.

Dübörög a bankkártyás befizetés

November végén átlépte az egymilliárd forintot az online bankkártyás befizetés értéke. A tavaly márciusban indított fizetési csatornán érkezik ma már csoportszinten az egyéni befizetések közel 35%-a.

Mézeskalács karácsonyra egészségesen

Nincs karácsony mézeskalács nélkül. Ezekkel az egészséges receptekkel szeretnénk boldog karácsonyi ünnepeket kívánni szolgáltatói partnereinknek.

Amennyiben érdekesnek találta hírlevelünket, ajánlja ismerőseinek | Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu
Copyright ® Patika-csoport  |   2018   |   Minden jog fenntartva.