Duplarekorddal zárult a novemberi befizetési akció

Közel 1,3 milliárd forintot fizettek be a Patika-csoport munkáltató partnerei és pénztártagjai novemberben. Ez 20%-os – minden korábbi akciót felülmúló – növekedés. Sok cég használta ki az akciót arra is, hogy adománnyal támogassa – idén még adómentesen – dolgozói egészségét.

 

Új vállalati modell születik

Partnertalálkozó keretében mutattuk be munkáltatói partnereinknek a Patika-csoport célzott szolgáltatásra kidolgozott egyedülálló modelljét. Az üzleti reggelin Dr. Trautmann László, a Budapesti Corvinus Egyetem Mikroökonómia tanszékének tanára, a Patika Egészségpénztár ellenőrző bizottságának elnöke beszélt arról, milyen helyzetben vannak ma a vállalatok.

A felelős vállalat odafigyel munkavállalói egészségére

Jövőre sem kell lemondaniuk a felelős munkáltatóknak az egészségcélú támogatásokról. Köszönhetően annak, hogy sok éve működik nálunk a többzsebes cafeteriakártya és saját rendszer áll a kártyás fizetések mögött, a támogatásban részesülő pénztártag ugyanazzal a patikakártyával költheti a támogatást, mint a saját befizetéseit.

Ezért bővül dinamikusan a magánegészségügyi szektor

Mivel az állami egészségügyi ellátás nem tudja maradéktalanul kielégíteni a lakosság igényeit, megoldatlan szükséglet keletkezik, amelyet a magánegészségügy szereplői igyekeznek kiszolgálni – hangzott el a Portfolio Private Health Forum 2018 konferencián.

Ilyen lesz a cafeteria 500-600 milliárdos piaca jövőre

A személyi jövedelemadó törvény jövő évi módosítása teljesen átalakítja a munkáltatók juttatási rendszerét, annak adókötelezettségét. Jelentősen leszűkül annak lehetősége, hogy a munkáltatók az őket terhelő, a bérnél kedvezőbb adókötelezettség mellett nyújtsanak bizonyos juttatásokat, támogatásokat a munkavállalóiknak.

Magyar fejlesztés a munkahelyi szemkárosodás megelőzéséért

Az eddigi tapasztalatok szerint 10-30 százalékkal csökkenthető a táppénzes napok száma, és 15-20%-kal növelhető a monitor előtt dolgozók hatékonysága egy magyar fejlesztésű szoftvernek köszönhetően.

Ha érdekesnek találta hírlevelünket, küldje tovább ismerőseinek | Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
  patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu  
Copyright ® Patika-csoport  |   2018   |   Minden jog fenntartva.