Befizetési kedvezmény novemberben!

Újból nő a táppénzben töltött napok száma, ami jelentős problémát okozhat a munkahelyeken, különösen a munkaerőhiányos területeken. A munkáltató az egészségpénztári szolgáltatások kihasználásával sokat tehet dolgozói egészségéért, különösen novemberben, amikor jelentős megtakarítással töltheti fel a patikás/újpilléres számlákat.

 

Dolgozója egészségét támogathatja 2019-ben is

A nyáron elkészült adócsomag benyújtása óta számos kérdés merült fel azzal kapcsolatosan, hogy a munkáltatók hogyan támogathatják munkavállalójuk egészségét 2019-ben. A célzott szolgáltatásokra fizetett munkáltatói támogatás jól működő megoldást jelenthet a felelős cégeknek.

Mi lesz az eddigi béren kívüli juttatásokból?

Eddig a vállalatok becslések szerint 500–600 milliárd forintot biztosítottak béren felüli juttatásként. Kérdés, mi lesz ennek a pénznek a sorsa jövőre, amikor jelentősen szűkül a juttatások köre, míg a teljesítmények differenciált elismerésére változatlanul szükség lesz.

Csúcson a munkavállalói bizalmi index

71 pontos értéket ért el a munkavállalói bizalmi index szeptemberben, ami az előző év hasonló időszakához képest 1, az előző negyedévhez képest pedig 2 százalékpontos emelkedés - közölte a BNP Paribas Cardif megállapítását az MTI.

Az alváshiány a stresszen is túltesz!

A National Sleep Foundation szerint 7–9 óra az ajánlott minimális alvási idő. Ha ennél kevesebbet alszunk, könnyebben kapunk meg betegségeket, például a náthát vagy az influenzát is. Ez a veszély a menedzsereket is fenyegeti!

Családbarát szellem a munkaerőpiacon

Keresettek azok a cégek, ahol tekintettel vannak a dolgozók családi életére – közölte, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára a Családbarát munkahely pályázat díjátadóján.

Ha érdekesnek találta hírlevelünket, küldje tovább ismerőseinek | Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
  patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu  
Copyright ® Patika-csoport  |   2018   |   Minden jog fenntartva.