Jól zártuk az első félévet

2018 első hat hónapjában újból növekedésnek indultak a Patika-csoportba érkező befizetések. Ez arra enged következtetni, hogy a Patika-csoport szolgáltatásai valódi értéket jelentenek a különböző élethelyzetben lévő tagjainknak. Kiugróan nőtt az egészségügyi szolgáltatásokra fordított összeg és egyre többen élnek az önsegélyező lehetőségekkel is.
 

Most elszámolhatja pénztárunkban az iskoláztatás költségeit!

Készüljön a Patika-csoporttal az új tanévre! A pénztári egyenlege terhére elszámolhatja a tankönyvek, a taneszközök és a gyerekruházat vásárlásakor kapott számlát. Az egyetemi vagy főiskolai hallgató tandíját és a kollégiumi elhelyezés költségét szintén megtérítjük!

Mi is ott voltunk a Pozsonyi Pikniken!

Szeptember 1-jén zsúfolásig megtelt a Szent István park környéke. A Patika-csoport is ott volt, hogy minél többeknek bemutassa az egészségpénztári tagságban rejlő előnyöket. A Doktor24 jóvoltából az érdeklődők számos ingyenes szűrővizsgálaton vehettek részt a standunknál.

Rákbetegségek, amelyek korai stádiumban szűrhetők

Ingyenes szűrőprogrammal szeretné redukálni az egészségügyi kormányzat a vég- és vastagbélrák kialakulásának esélyét. A program az 50–70 éveseknek szól. A célcsoporton kívüli korosztály tagjai az egészségpénztári számlájuk segítségével csökkenthetik a vizsgálat költségét.

Gondoljon az egészségére, csatlakozzon az Egészségklubhoz!

Meggyőződésünk, hogy mind a prevenció, mind az egészséggel kapcsolatos edukáció társadalmi szinten és egyénenként is kiemelkedő fontosságú, ezért állt a Patika-csoport a Doktor24 Egészségklubja mögé.

Szívesen fogadna örökbe gyereket? Támogatjuk!

Az SOS Gyermekfalvak kutatása szerint a legtöbben az alacsony anyagi támogatás és a társadalom előítéletessége miatt nem választják a nevelőszülői hivatást. A gyerekszületéskor járó 1 000 000 forintos egészségpénztári támogatás viszont örökbefogadás esetén is igényelhető.

Egészséges étkek: csokis kölesgolyó rizsmorzsában

Egy főétel, amely finom, laktató, ráadásul gluténmentesen készíthető és a vegán diétába is beilleszthető. Mi már többször megfőztük a Bulkshop oldalán talált receptet. Kezdő szakácsoknak is ajánljuk!

Ha érdekesnek találta hírlevelünket, küldje tovább ismerőseinek | Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu

Copyright ® Patika-csoport  |   2018   |   Minden jog fenntartva.