Ősszel jöhet az öngondoskodást támogató adócsomag

Varga Mihály szerint nem járt rosszul az öngondoskodás a most elfogadott adócsomaggal. – Az szja-kedvezmények köre nem változott, és a munkáltatók is támogathatják dolgozóik egészség- és nyugdíjcélú megtakarításait a cafeteriarendszeren kívül – válaszolta újságírói kérdésre a pénzügyminiszter az adócsomag elfogadása kapcsán tartott sajtótájékoztatón.
 

Már visszavihetők a patikákba a szennyezett valsartant tartalmazó gyógyszerek

Augusztusban a gyógyszertárak visszaveszik a kivont, minőségi hibás valsartan hatóanyagú gyógyszereket a betegektől. Egy személy legfeljebb 2 doboz bontatlan, lejárati időn belüli készítményt vihet vissza.

Egyre többe kerül Magyarországon az egészség

Az elmúlt 17 év alatt 156,8%-kal emelkedtek Magyarországon az egészségügyi szolgáltatások és termékek árai az Eurostat adatai szerint. Ezzel minden más uniós tagállamot magunk mögé utasítottunk jóval túlszárnyalva az EU átlagát.

Szűrővizsgálat, mert megérdemlem!

Magyarországon a lakosságnak csak csekély hányada jár rendszeresen szűrésekre. Az emberek nagy része halogatja az ilyen vizsgálatokat, mert fél az eredménytől, drágának találja vagy egyszerűen sajnálja rá az időt. Ez hatalmas hiba.

Új megállapítások a babák étkezésével kapcsolatosan

Egy új tanulmány szerint akár már három hónapos kortól adhatunk szilárd táplálékot kisbabánknak az anyatej mellett, persze nem mindegy, hogy mit. A gluténmentes babaételeket az egészségcélú megtakarításunk terhére is megvásárolhatjuk számtalan helyen.

Egészséges étkek: tortilla kicsit másképp

A tortillát is el lehet készíteni egészséges alapanyagokból, így lassul a felszívódás, tovább tart jóllakott állapotban, tartalmas és finom. Érdemes kipróbálni a BioTech USA sporttáplálkozási szakértőjének receptjét, amit az Életforma.hu-n találtunk.

Ha érdekesnek találta hírlevelünket, küldje tovább ismerőseinek | Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu

Copyright ® Patika-csoport  |   2018   |   Minden jog fenntartva.